Catalunya Diari

Arriba el 'castahalloween' de la Manreana parc, un dia terrorífic ideal per a les famílies

La granja del terror amb prop de 20 personatges i d'1 km de recorregut n'és l'activitat principal

Programa de l'esdeveniment
Programa de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Seguint amb el calendari d'activitats extraordinàries per la Manreana parc els propers 26 i 31 d'octubre i 1 i 2 de novembre tindrà lloc el innovador 'Castahalloween'. Si us agrada aquesta festivitat i voleu gaudir-la en família, no dubteu en informar-vos i gaudir com mai de la tardor i el seu misteri!

L'activitat que està pensada en l'àmbit familiar, combina la tradició catalana de la castanyada, i l'americana de Halloween.

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Les activitats més destacades

Les activitats més destacades són:

(a partir de 4 anys):

- El conte de la castanyera amb torrada de castanyes

- 'On són els panellets?'

- Taller de panellets

- Sopar – Bufet del Terror

(a partir de 6 anys):

- La tarda de la valentia

- Entrem a la granja del terror! Amb els últims raigs de sol del dia i acompanyats del nostre granger més trempat i amb llanternes, recorrerem el passadís del terror per descobrir-ne tots els secrets. Recomanable anar acompanyats.

(8 anys per accedir acompanyats, 12 anys sols):

- La Granja del Terror. Quan arriba la nit a la granja hi passen unes coses molt estranyes, tot es transforma! Necessiten que entris i busquis la lletera que ha perdut el granger! Us trobareu un recorregut d'1 km on viureu moments veritablement aterridors mentre intenteu sobreviure entre els personatges que se n'han apoderat i que no t'ho posaran fàcil... Que tingueu sort!

Imatge d'una activitat a la Manreana
Imatge d'una activitat a la Manreana | LleidaDiari.cat

Hi haurà servei d'entrepans i pizzes

A banda de totes aquestes activitats hi haurà servei d'entrepans i pizzes i música durant l'espera per esperar l'arribada de la nit. La Manreana parc va obrir el passat mes de setembre amb la Festa de la Tornada al cole! (la primera de les activitats extraordinàries), i cada cap de setmana i festiu s'ofereixen activitats guiades teatralitzades on els visitants poden conèixer les tasques de la granja i les curiositats dels animals salvatges.

A més d'un mercadet de productes i dinar de bufet lliure. A banda de les activitats els visitants poden conèixer les més de 50 espècies d'animals que viuen al parc. En aquest primer mes d'obertura han passat pel parc vora les 500 persones. També ja està en funcionament la nova pàgina web (www.lamanreana.com/parc) on es poden reservar entrades i conèixer al detall totes les nostres activitats.

Imatge d'una activitat a la Manreana
Imatge d'una activitat a la Manreana | LleidaDiari.cat

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari