Catalunya Diari

Arriba a Alpicat la 4a edició d'Un dia de festa

La banda Xip Xap rebrà les famílies amb comitiva digna de catifa vermella avançant les melodies de les històries dels curtmetratges que veuran després

Cartell de la Festa del Cinema en Català
Arriba a Alpicat la 4ª edició d'Un dia de festa! | LleidaDiari.cat

'Un dia de festa!', és la festa itinerant del cinema infantil en català a partir de 3 anys. En aquesta 4a edició se celebrarà que per a fer volar la imaginació no és imprescindible el títol de pilot d'avió, i és que, sí, tenim el cap ple de pardals i ens ve de gust fer-los volar amb els infants.

«Sabem que el seu cervell també és com un arbre en el qual no deixen de créixer branques i branques on els ocellets i les ocelletes vénen a piular idees i trinats meravellosos a cau d'orella», expliquen.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La banda Xip Xap rebrà les famílies amb comitiva digna de catifa vermella

La banda Xip Xap rebrà les famílies amb comitiva digna de catifa vermella avançant les melodies de les històries dels curtmetratges que veuran després. Un cop a dins la sala de cinema tindran ocasió de conèixer els éssers dels boscos imaginaris que acompanyen a aquesta companyia teatral i de gaudir d'aquesta experiència de cinema expandit on la fantasia surt de la pantalla transformant l'espai sencer.

En aquesta 4a edició 12 sales de cinema i equipaments culturals fan possible aquesta activitat innovadora. Un retorn al clàssic gest d'anar al cinema en companyia a través d'una proposta diferent amb l'esperit del cinema de Pack Màgic: cinema infantil, tranquil i en català amb el feminisme i l'ecologia com a eixos imprescindibles.

Les pel·lícules que es projectaran a Alpicat

· La caça del dragó, Armand Demuynck (França, 2017)

· Basia i Anielka, Marcin Wasilewski i Łukasz Kacprowicz (Polònia, 2018)

· La tardor al regne d'Escampeta, Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Nôtre (França, 2008)

· Oubecedari Màgic, de Drac Màgic (Espanya, 2017)

Amb les entrades anticipades es pot obtenir un 10% de descompte

'Un dia de festa!', és un projecte de Pack Màgic en el qual compta amb un parell de col·laboradors essencials: la companyia de teatre Xip Xap i Alla Kinda, empresa dedicada a creació, il·lustració i animació. Adquirint les entrades anticipades aquí es pot obtenir un 10% de descompte. Aquesta promoció és vàlida fins al dijous previ a l'esdeveniment i només adquirint els tiquets en aquesta pàgina web. L'aforament és limitat.


Comentaris

envia el comentari