Catalunya Diari

La cinquena edició de la Dron Party de Mollerussa comptarà amb 150 pilots

Tindrà lloc del 14 al 16 de febrer als Pavellons Firals

Pla general on es poden veure els responsables de Fira de Mollerussa amb Marc Solsona i Xavier Roure
La cinquena edició de la Dron Party de Mollerussa comptarà amb 150 pilots | LleidaDiari.cat

La 5a edició de la Dron Party reunirà 150 pilots de diferents punts de Catalunya, l'estat espanyol i França. Segons el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, el certamen creix en exposició i hi haurà 14 firmes que mostraran els seus productes relacionats amb el món dels drons en diferents camps com el de l'agricultura o les infraestructures. 

La Dron Party tindrà lloc del 14 al 16 de febrer als Pavellons Firals i és l'esdeveniment que enceta el calendari de l'entitat. Està previst que alcaldes de diferents ciutats del país visitin el certamen atrets per l'interès que ha despertat el model d'èxit d'aquesta fira. Així mateix, dissabte al matí el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, també farà una visita a la Dron Party.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La fira més jove del calendari firal de Mollerussa

La Dron Party és la fira més jove del calendari firal de Mollerussa. Va néixer de la mà d'un grup d'apassionats dels drons de carreres i s'hi fan competicions amb aeronaus no tripulades. Per complementar aquest vessant d'oci, Fira de Mollerussa ha trucat a la porta de firmes relacionades amb aquest món per tal que puguin exposar els seus productes al certamen. Enguany hi participaran 14 empreses d'enginyeries de drons de la mà del Cluster Smart Catalonia. Mostraran, entre d'altres, drons amb aplicacions en el camp de l'agricultura i les infraestructures.

D'altra banda, dissabte al matí està previst que visitin la Dron Party els representants municipals de Porqueres, Amposta, Lloret de Mar, Roses, que s'han mostrat interessats amb el model d'èxit d'aquest esdeveniment i volen conèixer-lo per tal d'exportar idees als seus municipis i programar trobades similars.

La xifra dels pilots participants no podrà créixer en un futur

El representant de Drones de Carreras, Joan Lesan, ha explicat que la xifra dels pilots participants no podrà créixer en un futur tot i l'interès que hi ha. Des de l'organització es considera que el model de competició programat només pot assumir aquest volum de pilots, ja que si no la trobada s'hauria de perllongar durant més jornades. Enguany està previst sortejar dos cursos de conducció de drons valorats en 3.000 euros entre el públic assistent.

L'alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, ha destacat el salt qualitatiu que fa la cinquena edició de la Dron Party i ha remarcat que l'esdeveniment té una difusió d'abast mundial entre els seguidors d'aquesta disciplina.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari