Catalunya Diari

Arriba la 40a edició del Curs Internacional de Música de Cervera

Després de l'aturada de l'any passat, enguany també tornen el Festival Internacional de Música i la Fira de Lutiers

El Curs Internacional de Música de Cervera, un dels més veterans i amb més prestigi de l'Estat, ha obert les inscripcions per a la 40a edició. El curs tindrà lloc del 9 al 19 de juliol i comptarà amb 14 professors d'alt nivell i de diversa procedència, tots ells experts en el seu àmbit. Hi ha diferents disciplines de cursos, als quals els alumnes interessats a incrementar el seu nivell musical es poden apuntar fins al 30 de juny.

Es poden inscriure al mestratge de violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, piano, flauta, oboè i clarinet. Després de l'aturada de l'any passat per la pandèmia, enguany es reprèn la Càtedra Cervera Emili Pujol, que a més del mateix curs, també inclourà el Festival Internacional de Música i la Fira de Lutiers.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge d'un músic tocant el violí
El Curs Internacional de Música de Cervera obre les inscripcions per a la 40a edició, que es farà del 9 al 19 de juliol | Curs Internacional de Música de Cervera

Hauria pogut perillar la continuïtat d'una de les iniciatives musicals cabdals de la música a Catalunya

Des de l'organització, valoren molt positivament la recuperació del Curs, el Festival i la Fira de Lutiers. En aquest sentit, assenyalen que si enguany tampoc s'hagués pogut celebrar per segon any consecutiu, hauria pogut perillar la continuïtat d'una de les iniciatives musicals cabdals de la música a Catalunya amb 40 anys de trajectòria.

D'altra banda, l'organització ha renovat l'acord amb La Caixa per oferir beques a través de la seva Obra Social per facilitar que més alumnes puguin apuntar-se al curs. El Curs Internacional de Música forma part de la 'Càtedra Cervera-Emili Pujol', una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de Lutiers.


Comentaris

envia el comentari