Catalunya Diari

La 3a Fira de Comerç de Proximitat de Camarasa arriba la nit del 14 d’agost

A més d’una vintena de parades, la fira inclourà un correfoc, una sessió informativa sobre les pintures de Serrasanta, una sessió gratuïta de country, música i degustacions

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la 3a edició de la Fira de Comerç de Proximitat de Camarasa, que se celebrarà el 14 d'agost en aquesta localitat de la Noguera. La presentació ha comptat amb la participació de la vicepresidenta segona de la Diputació, Estefania Rufach, i del diputat Eloi Bergós, a més de l'alcaldessa de Camarasa, Elisabet Lizaso.

En la seva intervenció, Rufach ha felicitat Camarasa i el seu Ajuntament per la seva emprenedoria a l'hora de tirar endavant «una fira de proximitat, que creu en el territori i en la seva gent», que promociona «productes de casa nostra» i dona a conèixer Camarasa i la Noguera.

La Fira està concebuda com un element dinamitzador del territori

Organitzada per l'Ajuntament de Camarasa amb el suport de la Diputació de Lleida i del Consell Comarcal de la Noguera, la Fira està concebuda com un element dinamitzador del territori i dels productors i els productes de proximitat. El tret diferencial de la fira rau en el fet que és nocturna, una circumstància que permet donar cabuda a alguns elements poc habituals, com ara la música, els diables, les degustacions, etc.

Com ha explicat Elisabet Lizaso, l'objectiu és «donar a conèixer el que és nostre», amb parades gairebé totes originàries de la Noguera, apostant «per les petites coses que tenim a tocar i que necessiten el nostre suport», motiu pel qual ha agraït la col·laboració de la Diputació de Lleida.

L'activitat s'iniciarà a les 9 del vespre amb l'obertura de les parades

L'activitat s'iniciarà a les 9 del vespre amb l'obertura de les parades, un total d'una vintena, tot i que la inauguració oficial anirà a càrrec dels Diables i Bèsties Feréstegues de Balaguer amb un correfoc pels carrers de Camarasa que acabarà amb un castell de foc. A més de les parades, la vetllada també inclourà una sessió informativa sobre les pintures de Serrasanta de l'església de Camarasa, a càrrec de Dolors Domingo, així com una sessió gratuïta de country amb Montse Moscardó.

També cal destacar que durant la fira hi haurà servei de tapes i begudes a càrrec de diferents establiments del poble, i que es comptarà amb la música de la Banda Grace a la plaça de l'Església, que és una de les novetats d'enguany.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari