Catalunya Diari

Arriba la Jornada d'Emprenedoria Jove de Bell-lloc d'Urgell

La Incubadora d'Empreses d'Innovació Agrometal·lúrgica acull aquest dissabte dia 23 una jornada gratuïta adreçada als joves emprenedors

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

La Incubadora d'Empreses d'Innovació Agrometal·lúrgica de Bell-lloc d'Urgell acollirà aquest dissabte 23 de novembre la Jornada d'Emprenedoria Jove, que en aquesta edició porta per títol 'Una actitud vital, un concepte de vida'.

Amb aquesta jornada es pretén donar una visió positiva de cara a l'emprenedoria i de com les habilitats pròpies dels joves, com poden ser la innovació, la creativitat i l'ús de les tecnologies, poden contribuir a convertir els projectes en casos d'èxit. A part d'explicar casos d'èxit locals, es durà a terme un taller de generació de noves idees de negoci.

Una jornada totalment gratuïta

Així, la jornada, que és totalment gratuïta, arrencarà a les 9.30 hores amb la inauguració, que anirà a càrrec de l'alcalde de Bell-lloc d'Urgell, Ramon Cònsola, de la regidora de Joventut, Àngela Utrilla, i d'un representant de la Direcció General de Joventut. Tot seguit, s'iniciarà la jornada, que comptarà amb la ponència 'L'emprenedoria, una actitud vital', un taller de generació de noves idees de negoci i la taula rodona 'Joves amb actitud', de joves emprenedors i emprenedores, on s'explicaran casos d'èxit. Els interessats en assistir, s'han d'inscriure prèviament a través de la web www.ida.cat.

La jornada està organitzada pel Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell i la Incubadora d'Empreses d'Innovació Agrometal·lúrgica de Bell-lloc d'Urgell, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari