Catalunya Diari

Arriba una nova edició del Mercat de les Rebaixes de Balaguer

Enguany hi ha un canvi d'ubicació per poder complir les normes marcades per les restriccions Covid-19

L'Associació de Comerciants de Balaguer 2021, com és habitual per aquestes dates organitza la XXVII edició d'aquest Mercat de les Rebaixes d'estiu.

Concretament, el divendres 6 d'agost tindrà lloc el Mercat de les Rebaixes d'estiu amb un canvi d'ubicació per poder complir les normes marcades per les restriccions Covid-19 i la Paeria de Balaguer.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aíx doncs, les parades estaran situades sobre la cera des del Pont nou direcció la plaça del Morter. Se seguirà amb el mateix horari de duració i serà de 10:00 del matí a les 20:30 del vespre.

Imatge del cartell del Mercat de les Rebaixes de Balaguer
Arriba una nova edició del Mercat de les Rebaixes de Balaguer | LleidaDiari.cat

Els descomptes són molt bons i producte de temporada

Des de l'organització, expliquen que és un mercat molt implantat i esperat pels clients i consumidors, on l'oferta i els descomptes són molt bons i producte de temporada.

Les botigues, les quals muntaran la seva parada, oferiran una gran varietat de productes com roba home-dona, llenceria, sabates, roba juvenil infantil, per la llar, complements, objectes de regal i un gran ventall de productes i els millors descomptes, per tal d'aconseguir l'objectiu del mercat, liquidar els estocs de temporada.


Comentaris

envia el comentari