Catalunya Diari

Arriba el 26è Ral·li Ciutat de Tàrrega els dies 2 i 3 de novembre

Enguany s’habilitarà el punt de sortida i arribada a l’Espai Fassina, al centre de la ciutat

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Tàrrega serà escenari aquest cap de setmana d'una gran cita del món del motor. La capital de l'Urgell acollirà els dies 2 i 3 de novembre el 26è Ral·li Ciutat de Tàrrega, el qual esdevindrà la penúltima cita del calendari del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra.

La prova també puntuarà per la Copa de Catalunya Promoció Trofeu Junior, el Trofeu de Catalunya Ral·lisprint de Terra, el Volant RACC-Trofeu Mavisa i la Challenge Focuxtreme. La convocatòria, organitzada pel Club d'Automobilisme Escuderia Tàrrega, espera una quarantena d'equips participants i propiciarà un atractiu espectacle per als aficionats a les competicions de ral·li.

El recorregut discorrerà per camins rurals de la zona

El recorregut discorrerà per camins rurals de la zona amb un total de 70,26 quilòmetres cronometrats. El traçat es divideix en dos trams: l'A d'11,35 km i el B de 12,07 km, als quals es faran tres passades. El dissabte 2 de novembre a la tarda tindran lloc les verificacions administratives i tècniques a l'Espai Fassina i als Tallers Rodi.

El diumenge 3 de novembre es disputaran les diferents competicions amb sortida i arribada al parc tancat, que enguany se situarà a l'Espai Fassina, al centre de la ciutat. El primer participant sortirà del parc tancat a les 8:40 h; el primer participant del tram A les 9:06 h; i el primer participant del tram B a les 9:39 h. La direcció de cursa s'instal·larà a l'Espai MerCAT i al Consell Comarcal de l'Urgell (plaça de les Nacions sense Estat). La zona d'assistència se situarà dins el recinte del Parc Esportiu.

Els circuits es deixaran arranjats després de la prova

Els camins rurals que integraran els circuits es deixaran arranjats després de la prova. La Regidoria d'Esports col·labora aportant recursos logístics i econòmics. Des del consistori s'ha destacat la bona entesa amb l'entitat organitzadora a l'hora de consolidar una competició que ja supera amb èxit el primer quart de segle de trajectòria. Per la seva part, el Club d'Automobilisme Escuderia Tàrrega ha expressat l'agraïment a les nombroses persones, entitats i institucions que any rere any renoven el seu suport a les activitats.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari