Catalunya Diari

Arriba la segona edició de la caminada nocturna 'Sembrats de Silenci'

El pròxim dia 1 d'agost a les 20.15 hores a la localitat d'Anglesola

Imatge d'una posta de sol
Arriba la segona edició de la caminada nocturna 'Sembrats de Silenci' | Pixabay

Arriba la caminada nocturna 'Sembrats de Silenci' el pròxim dia 1 d'agost a les 20.15 hores a la localitat d'Anglesola a l'Urgell. La caminada d'11 quilòmetres descobrirà l'Espai Natural Protegit dels Secans d'Anglesola i Vilagrassa.

Aquest espai té una superfície de 1133,48 ha que queden distribuïdes en 3 municipis de la comarca de l'Urgell, Anglesola, Vilagrassa i Tàrrega. És el lloc idoni per a la reproducció de l'esparver cendrós a part de tenir poblacions remarcables d'altres aus de caràcter estepari. És per aquesta raó que han pensat amb una caminada per fer-la en silenci. Sent i experimenta l'abundància del silenci, gaudeix del plaer de ser-hi present i conscient mentre caminem sense distraccions.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Visita la major part d'aquest Espai Natural Protegit

Els organitzadors han dissenyat un recorregut que visita la major part d'aquest Espai Natural Protegit dels secans d'Anglesola i Vilagrassa. Serà un vespre màgic amb postes de sol úniques, sons especials i vivències singulars que no et deixaran indiferent. A més a més, al final del recorregut, a l'últim avituallament, «ens trobarem amb tots els ingredients per tornar-nos a activar!», asseguren. Coca de recapte del Forn Martorell i vi del Celler Comalats, tot ben acompanyat pel grup Sonotone. No t'ho perdis!

Aquesta activitat consta d'una caminada circular d'11 quilòmetres amb un avituallament final a base de coca de recapte, vi i aigua, també concert a càrrec del grup Sonotone. És una activitat nocturna, pel que cal portar roba visible, frontals o llanternes per si la visibilitat disminueix.

Inclosa dins el programa d'activitats dels Espais Naturals de Ponent

La Caminada nocturna 'Sembrats de Silenci' es troba aquest any en la seva segona edició, aquesta caminada està inclosa dins el programa d'activitats dels Espais Naturals de Ponent i finançada pels ajuntaments d'Anglesola -Tàrrega i Vilagrassa gràcies a un conveni conjunt que té com a objectiu realçar els valors d'aquest espai natural. La caminada 'Sembrats de Silenci', compleix les mesures i protocols per al control de risc d'infecció de la Covid-19. El protocol que s'aplicarà és orientatiu i pot tenir modificacions segons evolucioni la pandèmia i sota les restriccions que puguin aplicar les autoritats sanitàries.


Comentaris

envia el comentari