Catalunya Diari

Arriba la 2a edició de les Jornades gastronòmiques del Km0 a l'Alta Ribagorça

De l'1 d'octubre i fins a l'1 de novembre, set restaurants oferiran plats elaborats amb productes de proximitat

Imatge del cartell de les jornades gastronòmiques de l'Alta Ribagorça
Arriba la 2ª edició de les Jornades gastronòmiques del Km0 a l'Alta Ribagorça | LleidaDiari.cat

Set restaurants del Pirineu oferiran de l'1 d'octubre i fins a l'1 de novembre plats elaborats amb productes de proximitat -com les carns de vedella, poltre o corder, els formatges, les maduixes i pomes, la mel, les herbes aromàtiques, els bolets o el pa artesà, entre altres.

Alguns dels productes de proximitat del territori com les carns de vedella, poltre o corder, els formatges, les maduixes i pomes, la mel, les herbes aromàtiques, els bolets o el pa artesà seran els ingredients estrella dels plats que conformen les 2es Jornades gastronòmiques del Km 0 a l'Alta Ribagorça. Enguany hi participen set restaurants de la comarca que des de l'1 d'octubre fins a l'1 de novembre ofereixen menús que posen de manifest la riquesa de la nostra gastronomia i la qualitat dels productes que s'elaboren, cultiven i produeixen a la comarca.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Cuines de muntanya

Les noves formes d'elaborar i cuinar productes que han estat a les cuines de muntanya des de fa segles suposen la millor manera d'unir tradició i innovació, amb el protagonisme indiscutible dels productes de proximitat elaborats per petits productors de la zona, però també amb el talent i dedicació dels restauradors que hi participen.

Els organitzadors sortejaran un cap de setmana i un lot de productes de proximitat entre els comensals que durant aquests dies participin en les jornades. Com a vehicle de promoció i riquesa gastronòmica de l'Alta Ribagorça i un bon esdeveniment de tardor, s'afavorirà la dinamització econòmica de la comarca. L'organitzen el Patronat Comarcal de Turisme i 7 restauradors de la zona.


Comentaris

envia el comentari