Catalunya Diari

Arriba a Solsona una peça de dansa inspirada en el poemari de Carner ‘El cor quiet’

L’espectacle, de la coreògrafa Raquel Anguita, es podrà veure gratuïtament a la plaça de Ramon Llumà aquest divendres a les set de la tarda

La plaça de Ramon Llumà de Solsona serà l'escenari, aquest divendres a les set de la tarda, d'un espectacle de dansa contemporània inspirat en la paraula. De la mà de la Biblioteca Carles Morató i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura, arriba a la ciutat 'El cor quiet', un muntatge de la coreògrafa Raquel Anguita basat en el poemari homònim de Josep Carner.

El cor quiet dona forma a l'imaginari de les poesies de Carner a través de la dansa i també de la llengua de signes catalana.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Sisena edició del projecte Balla'm un llibre

Es tracta de la peça guanyadora de la sisena edició del projecte Balla'm un llibre, una col·laboració entre l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i el Servei de Biblioteques per apropar el llenguatge de la dansa a la ciutadania per mitjà de les biblioteques.

Aquesta proposta és gratuïta i s'emmarca en els actes previs de la Festa Major de Solsona, que se celebrarà de ple entre el 7 i el 10 de setembre. La programació completa es pot consultar al web wwww.solsonalafesta.net.


Comentaris

envia el comentari