Catalunya Diari

Alguaire rep els primers esquiadors suecs d'enguany amb destí Andorra i Baqueira-Beret

L'any passat els clients van marxar satisfets i que enguany n'hi ha més que han optat per visitar l'estació aranesa

L'Aeroport de Lleida-Alguaire ha acollit aquest diumenge el primer vol dels deu que el turoperador Quality Travel ha organitzat aquesta temporada per portar esquiadors suecs a les pistes andorranes i, per segon any, també a Baqueria Beret. Hi haurà vols cada diumenge fins a finals de març. L'avió ha sortit d'Estocolm i ha arribat a l'aeroport lleidatà a les 13:10h, tres quarts d'hora abans del previst.

 

La majoria dels passatgers van a esquiar a les pistes andorranes però aquest diumenge també n'hi havia onze que han optat per anar a l'estació aranesa de Baqueira-Beret. Quality Travel és l'únic turoperador que enguany opera a Alguaire, després que el passat octubre el britànic Neilson confirmés que deixava de portar vols xàrters a l'aeroport lleidatà arran de la fallida de Thomas Cook.

 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Finals de març cada diumenge l'aeroport lleidatà rebrà vols de Suècia

El vol procedent d'Estocolm ha aterrat a l'aeroport de Lleida-Alguaire a les 13.10 hores, tres quarts d'hora abans del previst, ja que l'arribada estava programada a les 13.55 hores. A les 14.00 hores l'avió ha tornat a marxar a Estocolm amb turistes que havien arribat fa uns dies a l'aeroport de Barcelona. Així, des d'aquest diumenge i fins a finals de març cada diumenge l'aeroport lleidatà rebrà vols procedents de diverses localitats de Suècia.

 

La majoria del centenar d'esquiadors que han arribat a l'aeroport d'Alguaire han marxat amb autocars direcció a les estacions d'Andorra. També n'hi ha hagut onze que han optat per Baqueria Beret, destinació que el turoperador va començar a oferir l'any passat i que es troba a dues hores i mitja amb autocar. Quality Travel també ha portat esquiadors a Baqueria-Beret des de l'aeroport de Tolosa de Llenguadoc.

 

L'any passat els clients van marxar satisfets

La guia encarregada d'acompanyar els esquiadors suecs a Baqueria-Beret, Susanna Kalean, ha explicat que l'any passat els clients van marxar satisfets i que enguany n'hi ha més que han optat per visitar l'estació aranesa. Pel que fa el perfil d'aquests, ha dit que la majoria són «bons esquiadors» que ja han estat a Andorra però que aquesta vegada han volgut descobrir «altres destinacions».

 

Dos dels passatgers, Viking i Sofia, han explicat que és la primera vegada que aniran a esquiar a Andorra. «Probablement és un bon lloc per anar a esquiar i amb bon temps», ha dit Viking mentre que Sofia ha explicat que normalment esquia a Suècia però que aquest any uns amics seus van trobar el viatge de Quality Travel i ella s'hi va voler sumar perquè creu que Andorra és un país «emocionant" i «nou»

  

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari