Catalunya Diari

Artesa de Segre organitza el primer 'autofutbol' de Catalunya

S'estrena aquest divendres amb el partit entre el Sevilla i el Barça

L'Ajuntament d'Artesa de Segre, a la comarca lleidatana de la Noguera, ha organitzat un original esdeveniment pensat per a totes aquelles persones amants del futbol.

Segons han informat a través de les xarxes socials, aquest mateix divendres 19 de juny a partir de les 20.00 hores del vespre, tots aquells que ho desitgin es podran desplaçar amb els seus cotxes fins al pàrquing de l'institut del municipi. Serà des d'allà des d'on els aficionats podran gaudir del partit de futbol que tindrà lloc entre el Sevilla i el Barça. Paral·lelament, el pròxim dimarts 30 de juny també es podrà veure un altre derbi, en aquest cas, entre el Barça i l'Atlètic de Madrid.

El primer autofutbol de Catalunya

Tal com expliquen des del consistori, es tracta del primer autofutbol de Catalunya i té l'objectiu de viure una «experiència increïble i innovadora» entre els seus veïns. Per a poder accedir-hi s'haurà de pagar un preu de 10 euros i serà obligatori l'ús de mascaretes. Tanmateix, hi haurà servei d'entrepans, begudes i crispetes, entre altres.


Comentaris

envia el comentari