Catalunya Diari

L'artista mural Lily Brik pinta en directe la paret de l’escola d’Alcoletge

La iniciativa, promoguda per l’Ajuntament del municipi, vol continuar amb la promoció de l'art i la cultura a la localitat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poc a poc vaig agafant el ritme. . Magda

Una publicación compartida por •ʟ ɪ ʟ ʏ ʙ ʀ ɪ ᴄ ᴋ• ᵛᵍᶰ ᶜʳᵉʷ (@lily.streetart) el

L'artista mural Lily Brik ha estat pintant en directe, a través del seu compte d'Instagram, una de les parets de l'escola municipal d'Alcoletge, al Segrià.

Aquesta iniciativa, promoguda per l'Ajuntament d'Alcoletge i, més concretament, per la Regidoria de Cultura i Turisme, vol continuar amb la promoció de l'art mural i la cultura del municipi. L'acció, que es va iniciar aquest passat dilluns, té previst finalitzar avui si les condicions meteorològiques ho permeten.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Dóna vida a una nena amb «una bellesa salvatg»

El mural, sota el nom de Magda, dóna vida a una nena amb «una bellesa salvatge», un caràcter fort, independència i una forta convicció en si mateixa" segons ha informat Lily Brik. L'artista ha volgut plasmar a una criatura somiadora i inspiradora molt vinculada entorn de la localitat, així, en la pintura hi ha representat una nena caminant sobre un camp de blat amb una cistella plena d'algunes de les flors típiques de la zona, com roselles, margarides i flors silvestres, a més de dos «blauets», ocells molt característics de l'entorn, tot respectant els colors primaris que envolten la paret escollida.

Aquesta és una altra de les moltes iniciatives socials i culturals que impulsa l'Ajuntament d'Alcoletge, com el festival d'arts escèniques Mil Maneres. Cal recordar que aquest ha estat ajornat degut a l'actual situació de confinament en què ens trobem i es realitzarà de l'1 al 4 d'octubre d'enguany.


Comentaris

envia el comentari