Catalunya Diari

L'Associació Alba de Tàrrega elabora roses de galeta per a repartir entre els sanitaris

La campanya #rosesxabraçades vol repartir 2.500 roses a les persones que treballen en centres sanitaris i residències

Pla obert on es pot veure una treballadora de l'obrador del Rosal
La campanya #rosesxabraçades vol repartir 2.500 roses a les persones que treballen en centres sanitaris i residències | LleidaDiari.cat

L'obrador de galetes El Rosal de l'Associació Alba de Tàrrega ha impulsat la campanya #rosesxabraçades per tal que les persones que treballen «a primera línia contra el coronavirus» no es quedin sense rosa aquest Sant Jordi i, a la vegada, per poder donar sortida a les 2.500 roses de galeta i xocolata que l'obrador té en estoc.

La campanya es posarà en marxa el dilluns vinent a través d'Internet i tothom que ho vulgui hi podrà col·laborar comprant les roses que després l'entitat distribuirà i repartirà en centres sanitaris, residències de gent gran o altres entitats. El Rosal esperava vendre 15.000 roses de galeta aquest Sant Jordi però la crisi sanitària del coronavirus ha provocat la caiguda en picat de les comandes.

Pla obert del cartell promocional de la campanya #rosesxabraçades
L'Associació Alba de Tàrrega transforma les roses de galeta de Sant Jordi | LleidaDiari.cat

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Solsona proposa decorar balcons per Sant Jordi i Sort regala dues flors a cada casa

El confinament obliga a trobar solucions imaginatives per mantenir viu l'esperit de la Diada, malgrat que el coronavirus hagi obligat llibreters i floristes a canviar la data de Sant Jordi. A Solsona, sota el lema 'Un llibre, el millor escut', el consistori i la biblioteca municipal proposen decorar finestres i balcons amb elements de la Diada i pujar vídeos i fotografies a internet amb recomanacions de lectures i contes. Les propostes es podran trobar agrupades sota les etiquetes #JoRecomano i #JoExplicoUnConte.

L'aportació de l'Ajuntament a la festa serà un conte en format audiovisual inspirat en la llegenda de Sant Jordi i amb adaptació en llengua de signes. El llibre és una representació d'un text de Sílvia Torralba editat desinteressadament per Vilà Produccions i amb diverses col·laboracions especials de ciutadans i professionals solsonins. Es podrà veure als comptes municipals d'Instagram i Facebook.

L'Ajuntament de Sort regala dues flors per habitatge

L'Ajuntament de Sort regala dues flors per habitatge habitat del municipi per donar la benvinguda a la Diada de Sant Jordi. Amb aquest obsequi anima als veïns a engalanar amb flors les cases i balcons i perquè, a poc a poc, torni l'alegria als carrers. La iniciativa surt de l'excedent de plantes i flors que tenen els vivers de la demarcació de Lleida.


Comentaris

envia el comentari