Catalunya Diari

Autotrac de Mollerussa arriba a la seva 29a edició amb bones expectatives

El certamen comptarà amb 38 expositors en un recinte ocupat de 20.000 metres quadrats

La fira Autotrac de Mollerussa, el primer dels dos certàmens anuals que Fira de Mollerussa organitza dedicats al sector d’ocasió en maquinària agrícola i automòbils, arriba aquest cap de setmana a la seva 29a edició, en una convocatòria que reunirà 38 expositors en un Recinte ocupat de 20.000 metres quadrats.

L’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, ha manifestat que les expectatives d’aquesta edició d’Autotrac són bones després del positiu balanç de la passada 145 Fira de Sant Josep. «Quan Sant Josep va bé, l’Autotrac acostuma a anar també bé», ha afegit l’alcalde, que ha aprofitat per recordar que Fira de Mollerussa és «l’única entitat firal que continua apostant per les fires d’ocasió també de maquinària agrícola». Pel que fa al sector automobilístic, Solsona s’ha referit als bons resultats assolits en les dues darreres edicions d’aquesta fira, aconseguint les millors xifres de la seva història en volum de negoci. Concretament, l’any passat es van vendre a l’Autotrac 133 vehicles per 1,6 milions d'euros.


El certamen ha obert al públic aquest divendres i fins diumenge obrirà les seves portes de 10.00 a 20.00 hores, amb entrada gratuïta. Pel que fa a la participació en aquesta 29a edició, de la quarantena de firmes inscrites, 20 corresponen al sector automobilístic, 16 al de la maquinària agrícola i industrial, 1 al de camions i 2 a serveis. Sobre aquest punt, el director de l'ens firal, Poldo Segarra, ha assenyalat una «petita rotació d’expositors» fruit del mercat i que enguany ha fet que hi  hagi més firmes d’automoció i que també es compti amb una empresa de camions –a l’anterior convocatòria no hi va haver –, mentre que en aquesta edició no hi haurà cap expositor de caravanes, si bé l’any passat sí que hi va haver un.

Presentació de l'edició 2017 de la Fira a Mollerussa. | LleidaDiari.cat

 

Segarra ha valorat així mateix que l’oferta tant de vehicles a la venda –les previsions són d’uns quatre-cents– com de maquinària agrícola i industrial és «molt completa», i ha destacat l’àmplia exposició de cotxes d’ocasió amb tot tipus de preus i també l’habilitació de l’Espai Low Cost amb vehicles més econòmics. Cal recordar que entre els compradors d’un automòbil a la fira, des de l’organització i també amb el patrocini dels expositors, es fa un sorteig davant notari d’un premi de 3.000 euros, mesura que té com a objectiu incentivar les vendes in situ.  


Comentaris

envia el comentari