Catalunya Diari

Balaguer dona la benvinguda al Nadal amb una nova edició del Cosmolúdic

Es podrà adquirir un abonament per a cada dia que aquest any tindrà un preu de 18 €

Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Des de les àrees de joventut i ensenyament de l'Ajuntament de Balaguer s'ha preparat, per segon any consecutiu, per aquestes festes de Nadal, el saló infantil Cosmolúdic al pavelló Inpacsa.

Cosmolúdic va néixer l'any passat, amb la il·lusió d'oferir una oferta d'oci i diversió per les nenes i nens menors de 14 anys, però fent un pas endavant i construint espais de joc i reflexió educativa entre petits i grans.

S'amplia la zona de tallers

En aquesta nova edició s'amplia la zona de tallers, més concretament l'espai Cassiopea, on hi seran presents els tallers de matemàtiques, lettering, jocs de pistes, jocs d'enginy, tallers sensorials, tallers de construcció, arts manuals entre altres, i amb l'Univers com a centre d'interès. En aquest espai es pretén seguir treballant el joc com a eina educativa i potenciar els aspectes creatius i participatius dels infants en les activitats i tallers.

Per tal de participar a tots els tallers, i també a algunes activitats, els infants caldrà que s'inscriguin prèviament a aquests. Les inscripcions es podran realitzar in situ en els diferents estands. A causa de la gran rebuda per part dels pares i mares amb infants menors de 5 anys, Cosmolúdic amplia l'espai propi d'aquests de 800 m² on aquests seran els protagonistes centrals un any més.

Jocs d'imitació i un nou circuit de psicomotricitat, entre altres

Jocs d'imitació, nou circuit de psicomotricitat amb dues tirolines gegants, espai de lectura, un gran sorral, piscina de boles gegant, tallers sensorials, entre altres activitats que s'han dissenyat perquè els més menuts s'ho passin d'allò més bé i puguin compartir aquest espai en família. La Via Làctia continuarà sent el referent cultural del saló on es realitzaran espectacles culturals en directe. Música, dansa, teatre, titelles i circ seran els eixos protagonistes d'aquest espai.

Una altra de les novetats d'enguany és que s'eixamplen les dates d'obertura del saló, que en aquesta ocasió estarà obert del 27 de desembre fins al 5 de gener al migdia. On la tarda del 31 de desembre i el dia 1 de gener estarà tancat.

Per últim, també canvia el preu de les entrades, on el saló passarà a tenir una entrada de 2 € matí i 2 € tarda. El canvi respon a diversos motius, entre aquests bàsicament el d'adaptar-se a la demanda de moltes famílies que tan sols visiten el saló durant una part de la franja del dia i que havien de pagar per una entrada per a tot el dia. I també per temes organitzatius, i finalment per adaptar-se a l'oferta d'altres ciutats i no haver de baixar la qualitat d'aquest.

Es podrà adquirir un abonament per a cada dia

Com l'any passat també es podrà adquirir un abonament per a cada dia que aquest any tindrà un preu de 18 € i es podrà comprar de forma anticipada, igualment com les entrades, del 16 al 23 de desembre al casal Lapallavacara. Més informació de les properes activitats de l'Àrea de joventut de l'ajuntament de Balaguer, la podeu trobar a joventut.balaguer.cat i a les nostres xarxes socials amb el nom de Balaguerjove.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari