Catalunya Diari

Balaguer canvia les dates de la seva festa medieval Harpia

Enguany s'ha decidit traslladar-la als dies 29, 30 i 31

L'Harpia Balaguer Medieval que cada any se celebra a la ciutat canvia les seves dates. Fins a l'any passat la festa es feia durant el mes de setembre, però enguany s'ha decidit traslladar-la al maig: concretament als dies 29, 30 i 31.

 

Un dels objectius que persegueix aquest canvi de dates és aconseguir més participació dels nens i nenes de la ciutat. Situant la festa medieval en dates que encara són època lectiva es pretén fer-la més accessible al públic més jove, i facilitar-ne la implicació i la dels centres educatius.

 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Es commemora la mort de Jaume II d'Urgell

Un altre dels motius és fer-la propera en el calendari a la data en la qual es commemora la mort de Jaume II d'Urgell, el dia 1 de juny i que dona peu a l'entrega dels Premis Jaume Comte d'Urgell el primer cap de setmana de juny. D'aquesta manera, la ciutat concentra en deu dies la principal activitat de caràcter medieval per fer-la més atractiva al públic i consolidar la marca de Balaguer com a ciutat històrica. Per aquests dos motius, des de l'Àrea de Turisme, Fires i Festes de la Paeria s'informa del canvi de dates per la festa Harpia, Balaguer Medieval.

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari