Catalunya Diari

Balaguer instal·la cartells als parcs infantils amb mesures anticovid

També s'expliciten les limitacions horàries d'ús d'aquests equipaments i l'ús obligatori de mascareta per infants de més de 6 anys

Imatge d'un dels cartells a Balaguer
La Paeria de Balaguer instal·la cartells informatius anticovid als parcs infantils | LleidaDiari.cat

La Paeria de Balaguer ha començat a instal·lar els cartells informatius als parcs infantils. Aquests, tenen com a objectiu informar en diferents llengües de les mesures a complir per evitar la propagació del coronavirus.

S'explica, per exemple, què cal tenir en compte quan es porten els infants al parc i es detalla també que cal procurar que només els acompanyi un adult, que evitin menjar o beure, o que practiquin activitats amb jocs que puguin portar de casa, evitant l'ús compartit d'elements com gronxadors. També s'expliciten les limitacions horàries d'ús d'aquests equipaments i l'ús obligatori de mascareta per infants de més de sis anys. Així mateix, es recorden altres mesures com respectar les distàncies, no seure als bancs, o tenir una bona higiene de mans.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El panell va acompanyat de les explicacions en diversos idiomes, així com un codi QR que dona accés a un àudio per ser escoltat amb Wolof i Fula des del mòbil.

Té previst habilitar 6 nous aparcaments per a bicicletes

D'altra banda, la Paeria de Balaguer té previst habilitar sis nous aparcaments per a bicicletes. Estaran distribuïts per tota la ciutat i les zones on s'instal·laran són fruit de les propostes que van fer en el seu dia els balaguerins i balaguerines mitjançant una consulta realitzada per la Paeria. Es tracta de la Plaça Mercadal (Davant de la casa de la Paeria); el carrer Barcelona amb plaça de la Sardana; la Plaça Pere Casaldàliga; a la zona del Teatre Municipal; al Molí de l'Esquerrà; i el situat al Barri Nou (Davant de l'Estel).

Ubicacions com el cementiri vell, la plaça Sant Salvador o l'Escola de Música i el Museu també van aparèixer a les llistes. Aquests punts, però, estan pendents de reforma i els projectes que la Paeria de Balaguer té en curs ja contemplen un espai amb aparcabicicletes que estarà senyalitzat i que a diferència dels actuals permetran lligar la roda i el quadre. Els nous aparcabicicletes se situaran en places que actualment ocupen cotxes per fomentar aquest vehicle de transport.


Comentaris

envia el comentari