Catalunya Diari

Balaguer celebra els 35 anys de la seva festa més popular, la Transsegre

Arranca una nova edició de la festa més singular de Lleida que enguany celebrarà el seu 35è aniversari

Imatge d'arxiu | Redacció - Fotografia: Transsegre

Música, aigua i molta diversió ompliran per 35è any consecutiu els espais del riu Segre del pròxim 12 al 14 de juliol. L'Ajuntament de Balaguer i l'associació de LA TRANSSEGRE han presentat aquest dilluns el programa complet de la festa.

La Transsegre comptarà amb una proposta musical molt diversa, novament apostant pels artistes del context català. La nit del divendres 12 de juliol, el Parc de la Transsegre acollirà les actuacions de dj's de música electrònica i comercial. I el dissabte 14, serà Buhos, qui encapçali el cartell. El grup de rock tropical presentarà el seu nou projecte 'La Gran Vida' enmig d'una gira que passa pels principals festivals del país com Canet Rock, Clownia o l'Acampada Jove.

Recupera el recorregut tradicional

Pel que fa a la singular baixada d'embarcacions casolanes, aquest any recupera el recorregut tradicional. Un primer tram des del Pont de Camarasa fins a Sant Llorenç de Montgai i un segon, des de Gerb fins a Balaguer.

Des dels seus inicis, any rere any, la Transsegre ha anat incrementant tant les xifres de participació com la repercussió als mitjans de comunicació. Si la primera edició, l'any 1985, va significar una anècdota entre una colla d'amics; en les últimes edicions, la Transsegre ha congregat més de 6.000 assistents, 230 embarcacions i 1.770 tripulants d'arreu de Catalunya. Tots els concerts són gratuïts i el procés d'inscripció per la popular baixada encara està disponible a la pàgina web de l'organització.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari