Catalunya Diari

Balaguer celebrarà la Diada de Sant Jordi a la Plaça Mercadal

Es concentrarà tot en un únic espai per poder controlar els accessos i evitar aglomeracions

La Paeria de Balaguer concentrarà aquest any la celebració de Sant Jordi a la plaça del Mercadal. Allà s'hi faran els diferents espectacles i també hi haurà les parades dels llibreters i els floristes que ho desitgin. La mesura s'ha pres per poder controlar els accessos i evitar aglomeracions avançant-se així la Paeria a les recomanacions que es preveu que dicti el Procicat en aquest sentit.

Així ho ha explicat a Ràdio Balaguer el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal. Vidal diu que van tenir una bona experiència en aquest sentit amb el Mercat dels Alls /Fira de Santa Llúcia i anima els sectors del llibre i de la flor a participar en la diada del pròxim 23 d'abril.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En el mateix sentit s'ha pronunciat aquest dimarts en el programa Portes Obertes de Ràdio Balaguer el paer de Cultura, Arnau Torrente. Segons Torrente, la situació actual obliga a adoptar aquest format a la plaça on, a banda de les parades de flors i llibres, s'hi faran els espectacles familiars que s'han programat i un programa especial de Sant Jordi de Ràdio Balaguer.

Tota la programació es farà a la plaça del Mercadal excepte dos espectacles

Tota la programació, doncs, es farà a la plaça del Mercadal excepte dos espectacles adreçats a les escoles que, per poder mantenir les distàncies i encabir tot l'alumnat, es faran al parc de la Transsegre. Tornant de Setmana Santa es donarà a conèixer tota la programació de la Setmana Cultural de Sant Jordi i l'agenda del dia 23 d'abril.


Comentaris

envia el comentari