Catalunya Diari

Balaguer, única ciutat de Ponent que serà seu de la 25a edició del Barnasants

Les actuacions teixiran un entramat d'actuacions, edicions de material discogràfic i literari

La 25a edició de 'Barnasants, Cançó d'autor' s'han organitzat diferents actes, que un any més tindran presència i repercussió en diverses seus arreu dels territoris de parla catalana, així com en espais de l'àmbit internacional. Balaguer, en aquest cas, serà l'única ciutat de Ponent que acollirà part dels actes.

A més, aquesta edició tindrà també com a objectiu commemorar els 25 anys de la mort d'Ovidi Montllor. Per aquest motiu el Projecte Cultural Barnasants, Cançó d'autor, ha organitzat entre gener i abril més de cent concerts únics.

Única ciutat de Ponent que acollirà un dels concerts de la gira Ovidi 25

Aquests se celebraran en una vintena de seus diferents, entre les quals hi ha Balaguer, única ciutat de Ponent que acollirà un dels concerts de la gira Ovidi 25. Igualment, s'ha previst formalitzar un acord de col·laboració per dur a terme futurs concerts i fixar una agenda compartida de cara a l'edició de 2021. En l'edició de 2020, els concerts i les diverses propostes culturals organitzades pel projecte Barnasants teixiran un entramat d'actuacions, edicions de material discogràfic i literari, produccions pròpies i altres activitats, que pretenen seguir impulsant i reivindicant la cançó d'autor.

En el cas de la ciutat de Balaguer, el concert previst se celebrarà el dia 29 de març al Teatre municipal, pel qual es posaran les entrades a la venda a partir del mes de gener. El Projecte Barnasants va néixer l'any 1996 amb l'objectiu -segons el seu director Pere Camps- de donar impuls a la cançó d'autor, d'encarnar l'esperit i els valors que va representar el moviment de la nova cançó, de donar-la a conèixer a les generacions més joves, i de fomentar-ne la transmissió i l'escolta.

Des del projecte Barnasants s'entén la cançó d'autor com a paraula musicada, cantada, és el missatge, és una cançó que convida a pensar, a reflexionar. És una inversió en qualitat, que transcendeix les dècades sense perdre vigència.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari