Catalunya Diari

Balaguer debatrà la supressió d'un pas a nivell amb la construcció d'un nou pas elevat

L'actuació està valorada en més d'1,4 MEUR, que assumirà la Generalitat

Plànol amb el nou pas elevat sobre la via del tren que es preveu construir a Balaguer
L'actuació està valorada en més d'1,4 MEUR, que assumirà la Generalitat | LleidaDiari.cat

La Paeria de Balaguer portarà al Ple de dijous l'aprovació del desenvolupament de les actuacions necessàries per a l'execució de les obres de construcció d'un nou pas superior a la línia de FGC que permetrà el pas a diferent nivell sobre la línia ferroviària i la supressió del pas a nivell número 18 de la línia Lleida-la Pobla de Segur.

El projecte d'execució, valorat en 1.490.858,44 euros i que anirà a càrrec de la Generalitat, defineix les obres que caldrà dur a terme per crear una plataforma sobre el canal de Balaguer i la línia de ferrocarril que millorarà la seguretat dels usuaris en aquest punt i l'accés al polígon industrial. En cas d'aprovar-se, es preveu un període de 5 mesos de licitació, i de 9 més per a l'execució de les obres.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El projecte també preveu l'entroncament del camí vell de Vallfogona amb la carretera de Vallfogona

A més, a petició de la Paeria, el projecte també preveu l'entroncament del camí vell de Vallfogona amb la carretera de Vallfogona, a l'encreuament amb el futur eix del Planejament del polígon industrial situat al nord de la intervenció. Des de la Paeria de Balaguer es mostren satisfets pel fet d'haver aconseguit el compromís de la Generalitat per realitzar aquesta infraestructura que «representarà una gran millora en la seguretat viaria d'aquest punt i en l'accés al polígon».


Comentaris

envia el comentari