Catalunya Diari

Balaguer escalfa motors per a una Fira Q ja consolidada

Els pròxims dies 27 i 28 d'abril, amb l'assistència d'uns 120 expositors, i un ple total

Imatge de la presentació

Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Fira Q Balaguer se celebrarà els pròxims dies 27 i 28 d'abril, amb l'assistència d'uns 120 expositors, i un ple total. Enguany, Fira Q seguirà apostant pels sectors econòmics de la ciutat com són: l'habitatge i la construcció, el comerç i els serveis, el producte de proximitat, la restauració i l'oci i el sector de l'automòbil ubicat en una carpa annexa al pavelló i on cada firma expositora presentarà, únicament, la novetat de la seva marca automobilística convertint-se en un saló Q.

Així, el visitant tindrà l'oportunitat de veure de prop totes aquelles novetats i primeres marques que caracteritzen aquest sector. Fira Q s'ha consolidat com la fira del territori per al territori i segueix apostant pel dinamisme de la mateixa convertint el certamen en un esdeveniment on contínuament passin coses com demostracions de productes, presentacions de novetats, desfilades o elaboracions de receptes. Tot en els diferents escenaris preparats per acollir aquestes accions en cada sector determinat.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Un any més Fira Q no tancarà als migdies i oferirà concerts i audicions

Un any més Fira Q no tancarà als migdies i oferirà concerts i audicions per tal d'oferir al visitant una estada ben agradable on compartir l'àpat del migdia. Un àpat conduït per l'associació gastronòmica Gastrobar de Balaguer. Des de l'organització es manté la imatge del cartell un any més, ja que plasma molt bé el contingut de la Fira identificant-la amb la Q només veient-la.

Per tal de posar en relleu els diferents productes propis del territori, es comptarà amb el sector de producte de proximitat, on la Diputació de Lleida col·labora activament amb la conducció de l'escenari gastronòmic on tindran lloc les diferents accions promocionals dels mateixos productors amb importants novetats com pot ser enguany la presentació del projecte alimentari a mà del Consell Comarcal de la Noguera, del programa Leader Noguera-Segrià Nord i del departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació anomenat Noguerament Bo del qual hi formen part una desena de productors del nostre territori.

Noguerament Bo és el distintiu dels productes agroalimentaris de la Noguera

Noguerament Bo és el distintiu dels productes agroalimentaris de la Noguera. Promociona i distingeix els productes agroalimentaris produïts o elaborats, transformats i envasats en l'àmbit territorial de la comarca de la Noguera, seguint les indicacions de qualitat, proximitat i sostenibilitat del reglament del distintiu. Enguany se seguirà comptant amb les jornades d'apicultura organitzades pel departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat i L'associació d'Apicultors Lleidatans amb el tradicional concurs de Mels, que ja s'ha convertit en una jornada de referència dins el sector apícola.

En el sector de restauració i oci a part de presenciar l'elaboració de diferents receptes en mans dels principals cuiners de la nostra ciutat, gaudirem també, gràcies a la implicació de l'Associació Gastrobar de Balaguer, del V Concurs de Cuina de Proximitat de les Terres de Ponent que tindrà lloc el diumenge a la tarda. Cal destacar també l'assistència d'un jurat de gran prestigi que varia en les diferents edicions, entre altres.

També es podrà gaudir d'una presentació d'un pastís a càrrec de la Dolors Mateu, autora del bloc de cuina Gastroblocaire de Balaguer. Però no és tot, ja que enguany com a novetat s'oferirà un espai per als més petits, Espai Q menuts dotat amb una ludoteca i on durant tot el dia s'hi duran a terme diferents tallers de manualitats de reciclatge de material amb oueres a càrrec de monitors especialitzats. Aquest servei funcionarà com un espai on es podran quedar els nens i nenes que ho desitgin mentre els pares visiten la Fira tranquil·lament.

També es podrà gaudir de xerrades, desfilades professionals amb les millors firmes comercials que un any més seran presents a la zona de comerç i serveis, així com podrem presenciar noves plataformes web amb tecnologia 3D, xerrades de salut, posicionament del negoci a internet, com detectar notícies falses, fakes news, personalització de joies, entre altres.

  

  


Comentaris

envia el comentari