Catalunya Diari

Balaguer instal·larà una pantalla gegant per a veure el partit entre Bèlgica i França

L'entrenador és el balaguerí Roberto Martínez

Els jugadors de Bèlgica celebren el gol de l'empat de Fellaini
Els jugadors de Bèlgica celebren el gol de l'empat de Fellaini | FIFA

L'Ajuntament de Balaguer instal·larà una pantalla gegant perquè tots els veïns puguin veure aquest dimarts el partit de semifinals del Mundial de Futbol entre Bèlgica i França, segons ha avançat Nació Digital. El motiu? Doncs que l'entrenador belga, Roberto Martínez, és natural de Balaguer.

Des que va començar el Mundial la capital de la Noguera es va agermanar amb la belga, tot seguint els partits i els triomfs del balaguerí. En aquest sentit, la capital de la Noguera va viure el passat divendres un dels partits més intents des que va començar el Mundial, ja que derrotar a la totpoderosa selecció brasilera, des d'un bon principi, no era fàcil.

Doncs el balaguerí va aconseguir alinear tots els astres i treure el millor de cada jugador per a passar a semifinals i, ara, enfrontar-se contra França. No sabem si guanyarà o perdrà davant els francesos, ara bé, si hi ha una cosa que està clara, és que Balaguer està més orgullosa que mai del seu entrenador més internacional

El Balaguer més internacional

És tal la polèmica que s'ha generat entorn aquest seleccionador que mitjans de comunicació com a Gol TV o el Mundo Deportivo, s'han traslladat fins a Balaguer per a conèixer de primera mà com es viu un partit de Bèlgica entre els amics de Martínez i endinsar-se una mica més en els orígens de l'entrenador. Tanmateix, han tingut l'oportunitat de conèixer el seu pare i la seva germana qui, a través d'una entrevista, van explicar els seus inicis i la lluita que, des de fa anys, està duent a terme Roberto Martínez, en el món del futbol. A partir de la seva brillant trajectòria en el Mundial de Futbol, el guanyi o no, el que està clar és que per a tots els balaguerins ell ja és el guanyador.

Imatge de l'entrenador de Balaguer, Roberto Martínez
Imatge de l'entrenador de Balaguer, Roberto Martínez | @PostureigLleida

 


Comentaris

envia el comentari