Catalunya Diari

Balaguer organitza per tercer any consecutiu el concurs de fotografia Flors als Balcons

Balaguer forma part de la xarxa de les Viles Florides de Catalunya amb tres flors d’honor

Cartell de l'esdeveniment
La Paeria de Balaguer organitza per tercer any consecutiu el concurs de fotografia Flors als Balcons | LleidaDiari.cat

La Paeria de Balaguer organitza per tercer any consecutiu el concurs de fotografia Flors als Balcons. Hi poden concursar les persones majors de 18 anys amb una finestra, balcó o jardí de Balaguer.

S'haurà de fer una fotografia citant el compte @balaguerciutatflorida entre el 15 i el 25 de juny.

  

  

 Etiquetar

  

  

Guanyarà

  

  

 26 de juny 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Balaguer forma part de la xarxa de les Viles Florides de Catalunya

El concurs de fotografia Flors als Balcons és una activitat lligada al concurs Flors als Balcons que enguany a causa de la covid-19 ha estat ajornat al proper 2021. Balaguer forma part de la xarxa de les Viles Florides de Catalunya amb tres flors d'honor. El moviment de les Viles Florides promou la transformació de l'espai urbà a través de la flor i la planta ornamental i vol valorar la riquesa natural i paisatgística del país. Ser una Vila Florida implica que la ciutadania també doni valor, cuidi i estimi els elements vegetals, per la qual cosa des de la Paeria de Balaguer s'anima la ciutadania a seguir guarnint els balcons, finestres o jardins i ho comparteixi a les xarxes socials i a comprar plantes al comerç local.

El concurs Flors als Balcons és un concurs que pretén que la gent passegi per la ciutat, observi i valori els balcons guarnits, un format de concurs que era inviable aquest any a causa de la pandèmia. A més, enguany s'havien creat dues categories noves, una adreçada a bars i restaurants i una altra adreçada a comerços, dos tipus de negoci que estan travessant per una situació molt complicada i que encara pateixen importants restriccions per la qual cosa no era un bon moment per realitzar el concurs.

La idea, és mantenir aquestes novetats l'any que ve per potenciar el guarniment de terrasses i aparadors de les botigues o establiments públics de la ciutat. Tot plegat, a banda d'altres categories amb què ja compta el concurs, balcons del centre històric, balcons de la resta de Balaguer i jardins.


Comentaris

envia el comentari