Catalunya Diari

Balaguer prepara les estades d’estiu

Des de la Paeria es treballa per poder dur a terme les estades d’estiu amb un ull posat a l’evolució de la desescalada

Cartell de l'esdeveniment
Balaguer prepara les estades d’estiu | LleidaDiari.cat

La Paeria de Balaguer vol garantir que durant el període d'estiu els infants de la ciutat tinguin l'oportunitat de participar en activitats esportives, educatives, culturals i de lleure.

Per aquest motiu està treballant en l'organització de les diferents activitats d'estiu que es duen a terme des de fa uns anys adreçades a infants de 3 a 16 anys. La realització d'aquestes activitats estarà condicionada en primer lloc, a què la regió sanitària de Lleida es trobi en Fase 3, requisit indispensable per poder-les organitzar. Un cop assolit aquest objectiu, aquest any hi haurà canvis importants que cal tenir en compte, ja que els organitzadors s'han hagut d'adaptar al nou context d'emergència sanitària.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Els primers agents educatius que reuniran els nens i les nenes després del confinament

Les activitats d'estiu seran segurament els primers agents educatius que reuniran els nens i les nenes altre cop després del confinament, per això tindran aquest any, més que mai, una responsabilitat molt gran d'acollir tot allò que els nens i nenes han viscut. A causa de aquest context d'excepcionalitat, el funcionament de les activitats també serà diferent i s'adaptarà a les noves mesures de seguretat i protocols que marquin les autoritats competents. Bàsicament això afectarà els temes següents:

Reducció del nombre de places que s'ofereixen per cada activitat i requisits per participar-hi.

  

  

Organització

  

  

Divisió en grups 

  

  

Tipologia 

  

  

calendari

Comentaris

envia el comentari