Catalunya Diari

Balaguer presenta els actes de la Festa Major del Sant Crist

Les festes comptaran amb diferents actes i espectacles per a totes les edats

Les Festes del Sant Crist de Balaguer tornaran a comptar aquest any amb diferents actes i espectacles per a totes les edats. Segons ha explicat el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, "segurament encara no és la Festa Major que voldríem perquè hi ha coses que encara les farem amb prudència, amb algunes limitacions, però és un motiu de joia venint d'on venim poder fer Festa Major". En aquest sentit, el paer en cap ha fet una crida a la participació.

Entre les novetats d'enguany destaca que serà necessari el passaport covid per accedir als concerts del cartell Jove, que comptaran amb servei de barra i on es podrà estar a peu dret. Ho ha explicat el tècnic de Joventut de la Paeria, Francesc Almira, que també diu que per accedir als concerts caldrà pagar 5 euros.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pel que fa a les actuacions per a la gent jove, el cartell inclou els concerts amb els grups 'BUHOS' i 'BANDA NEÓN' el divendres dia 5 de novembre a les 23h al pavelló Inpacsa; el dissabte 6 de novembre a les 23h es farà el concert '1980 POP FESTIVAL MI GENERACIÓN' i el dilluns a les 23h continuarà el cartell jove amb els grups 'LÁGRIMAS DE SANGRE' i 'WASA'.

Imatge de la presentació de les festes del Sant Crist de Balaguer
Balaguer prepara la seva festa major | LleidaDiari.cat

 

Concerts de la gent gran

En relació als concerts de la gent gran, on els assistents estaran asseguts, enguany actuaran l'orquestra la Maravella el diumenge dia 7 i La Selvatana el dimarts dia 9 i, com a novetat, per assistir-hi caldrà pagar una entrada de tres euros. Ho ha explicat en aquest cas la responsable de Fires i Festes, Antonieta Martínez, que també ha dit que aquest any no hi haurà servei de llotges.

De la Festa Major d'enguany destaca també que aquest 2021 se suspèn el tradicional esmorzar de germanor a causa de la pandèmia, però sí que es portarà coca en samfaina a les residències, on es faran també alguns concerts. Segons el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, la iniciativa pretén apropar la festa a la gent gran que està en aquests centres.

Pel que fa a les firetes, es mantindran a la zona del pavelló Inpacsa mentre que les parades que tradicionalment estaven ubicades al Passeig de l'Estació aquest any es traslladaran al pàrquing del costat de l'estació de trens, amb la qual cosa es guanyarà en seguretat, segons ha explicat el mateix paer en cap, que diu que a la zona del Passeig les parades feien que hi hagués poca visibilitat en algunes zones d'aquesta via.


Comentaris

envia el comentari