Catalunya Diari

Balaguer presentarà la campanya del comerç local en una diada plena d’activitats

Es tracta d’una acció de revitalització comercial per donar inici així a la represa de l’activitat després de l’aturada d’alguns sectors per la pandèmia del coronavirus

Imatge de la presentació de la nova campanya comercial de Balaguer

La Paeria de Balaguer presentarà la campanya del comerç local en una diada plena d’activitats | LleidaDiari.cat

Balaguer celebrarà aquest pròxim dissabte 4 de juliol la festa 'Som Comerç - Vine al comerç de Balaguer' amb música, espectacles i moltes sorpreses, a més es presentarà la nova campanya del comerç de la ciutat.

Es tracta d'una acció de revitalització comercial per donar inici així a la represa de l'activitat després de l'aturada d'alguns sectors per la pandèmia del coronavirus.

  

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Paquet d'accions consensuades amb els comerciants per reactivar aquest sector econòmic

Precisament, per part de la Paeria, la paera de Promoció Econòmica, Ester Guarné, ha explicat, durant l'acte de presentació que la iniciativa forma part del paquet d'accions consensuades amb els comerciants per reactivar aquest sector econòmic i que vol ser una represa de l'activitat amb un caire una mica festiu.

Per la seva banda, el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, ha recordat que des de la Paeria s'ha tingut la idea, des del primer moment del tancament de comerços per la pandèmia, de fer un impuls al comerç de proximitat. Per aquest motiu s'han combinat diferents actuacions, que seran de caràcter itinerant amb l'obertura de comerços. En aquest sentit ha valorat el comerç de proximitat, recordant que aquest consum genera riquesa a l'entorn i ajuda a mantenir un teixit comercial que és el que ha estat més proper quan per culpa de la pandèmia es van tallar les comunicacions i es va dificultar l'arribada de productes comprats a comerços més llunyans.

 

Confien que les activitats que es duran a terme a totes les zones comercials de la ciutat

Per part de l'associació de comerciants del Centre Històric, Cristina Bonet ha assenyalat que el comerç va rebre positivament la proposta feta des de la Paeria. Ha dit també que des de l'associació de comerciants del nucli antic de Balaguer confien que les activitats que es duran a terme a totes les zones comercials de la ciutat així com la que Òmnium farà a la plaça del Mercadal ajudin a fer una bona diada respectant les mesures de seguretat.

La iniciativa es durà a terme el dissabte 4 de juliol Balaguer de les 19.00 hores fins a la una de la matinada en el que es preveu que sigui una tarda-nit diferent amb cercaviles i altres actuacions i sorpreses, sempre mantenint les mesures de seguretat. Es demana en aquest sentit portar la mascareta, ja que hi ha llocs i carrers que són estrets. A les 19.30 h del mateix 4 de juliol, d'altra banda, tindrà lloc també la presentació d'una nova campanya de dinamització comercial promoguda per la Paeria, com una eina més per ajudar al petit comerç de proximitat. Per tal de donar-la a conèixer es col·locaran diferents punts amb productes de marxandatge de la campanya.


Comentaris

envia el comentari