Catalunya Diari

Balaguer repartirà 20.000 mascaretes entre els seus veïns

La distribució es fa casa per casa de nou del matí a tres de la tarda

Imatge del repartiment de les mascaretes
La distribució es fa casa per casa de nou del matí a tres de la tarda | LleidaDiari.cat

La Paeria de Balaguer ha començat a repartir aquest dijous les prop de 20.000 mascaretes que ha comprat per distribuir-les entre tota la ciutadania.

Es tracta de 16.000 mascaretes quirúrgiques, 2.500 amb teixit homologat i certificat en laboratori destinades als més petits, als infants i 1.000 de la tipologia FPP2 adreçades a treballadors de l'ajuntament i voluntaris. El repartiment es fa porta a porta, ha començat simultàniament a tots els barris de la ciutat i el realitzen treballadors de la mateixa paeria.

S'ha fet un disseny personalitzat amb la marca de ciutat

En el cas de les mascaretes de talla petita s'ha fet un disseny personalitzat amb la marca de ciutat 'Somriu Balaguer' i produït per una empresa local. El repartiment es fa de 9 a 15 h i en cas que no hi hagi ningú a casa es deixa un paper perquè les puguin passar a recollir per l'ajuntament. Juntament amb les mascaretes es reparteix també un full informatiu amb consells d'higiene. Des de la Paeria demanen a la ciutadania que utilitzi les mascaretes sempre que s'hagi d'estar en contacte amb altres persones per evitar contagis.


Comentaris

envia el comentari