Catalunya Diari

Balaguer suspèn bona part dels actes de les Festes del Sant Crist

Només manté aquells actes que s'han pogut reconduir al format digital o que no estan afectats per les restriccions

Imatge d'arxiu del centre de Balaguer
Balaguer suspèn bona part dels actes de les Festes del Sant Crist per les noves mesures per fer front a la covid-19 | LleidaDiari.cat

La Paeria de Balaguer ha decidit suspendre bona part dels actes programats per a les Festes del Sant Crist 2020, previstes entre el 6 i el 10 de novembre, davant l'augment de casos de covid-19 registrats arreu del país i després de les noves mesures decretades per la Generalitat per frenar la pandèmia.

Des del consistori han intentat fins al darrer moment tirar endavant les activitats per «no afeblir encara més el sector cultural, un dels més castigats per la pandèmia» però «no ha estat possible», assenyalen. Tot i això, de forma simbòlica i per mantenir viu l'esperi de la festa major, es mantenen aquells actes que s'han pogut reconduir al format digital o que el desenvolupament dels quals no està afectat per les restriccions.

Les noves mesures anti-Covid obliguen a anul·lar dos espectacles a La Unió d’Alpicat

L'Ajuntament d'Alpicat informa que, a conseqüència de les noves mesures anti-Covid anunciades pel Govern, s'anul·len les activitats culturals que s'havien preparat a La Unió per a les dues setmanes vinents. Concretament, s'anul·len, en primer lloc, l'espectacle previst per aquest dissabte, 'La castanyera perduda', amb la companyia Sim Salabim Teatre, que tenia les entrades exhaurides des de fa uns dies. La segona activitat ajornada és la que estava programat pel 8 de novembre, 'Il·lia', amb Miscel·lània Teatre.

Des de l'organització, es lamenta aquesta suspensió, a la vegada que es recorda que, en tots els espectacles programats a La Unió des de l'inici de la crisi, les mesures de seguretat i higiene han funcionat perfectament i no hi ha hagut cap incidència. De la mateixa manera, l'organització vol expressar tot el seu suport a les dues companyies afectades i a la resta de formacions teatrals del territori, així com a tots els tècnics que es veuran afectats pel tancament de la cultura. I, per descomptat, també al públic, que ha estat fidel a les propostes de La Unió, i al que espera retrobar ben aviat tan bon punt es pugui tornar a aixecar el teló.


Comentaris

envia el comentari