Catalunya Diari

Un any més Balaguer uneix esforços i col·labora amb La Marató de TV3

La programació d'activitats també inclou actes previs com els organitzats pels centres educatius de la ciutat, l'Escola de Musica o el Servei de Rehabilitació Comunitària de Balaguer

La comissió organitzadora de la Marató ja ho té tot a punt per tal de celebrar una de les festes més solidàries a Balaguer com és La Marató de TV3, tot i que enguany amb un format més reduït atès la situació que encara estem vivint per la pandèmia.

Una de les accions més rellevants són els Estels que llueixen durant totes les festes Nadalenques al passeig de l'Estació i a la plaça del Mercadal, gràcies a moltes empreses i comerços de la ciutat que han col·laborat per tal que es pugui tornar a fer aquesta activitat un any més. Recordem que a banda dels comerços tothom que ho desitgi, i al preu d'un euro, també podrà personalitzar l'estel amb el seu nom i penjar-lo.

El punt d'arrencada de la campanya ha estat a la Fira de Santa Llúcia celebrada aquest passat diumenge dia 5 de desembre, on hi havia instal·lada una parada de la comissió i on també s'han pogut comprar fulards al preu 3 euros, que aniran destinats íntegrament per aquesta causa. També algunes de les activitats organitzades per les diferents entitats i AMPES de les escoles i les llars d'infants de la ciutat ja s'han iniciat i s'allargaran durant tot el mes de desembre.

Imatge del grup de La Marató de TV3 a Balaguer
Balaguer prepara La Marató de TV3 | LleidaDiari.cat

Es recupera La Matinal Familiar

Enguany es recupera La Matinal Familiar del diumenge dia 19 a la plaça del Mercadal, però amb un format més reduït que les altres edicions prèvies a la pandèmia. A les 10 del matí es realitzarà una caminada solidària pels voltants de Balaguer. El gruix d'actes començarà a les 11h i es faran tallers, venda de productes solidaris, sorteig de samarretes, inflables...

Paral·lelament, tindrà lloc a la mateixa plaça la 'Marató artística' amb diferents actuacions amb La Xemeneia espai de Dansa i Creació, l'Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica, l'Escola de Dansa Montse Miret, La Casa Urbana i Ksonronda. Tothom que desitgi presenciar alguna de les actuacions podrà llogar una cadira solidària al preu de 2 euros amb l'objectiu també de recaptar fons. Totes les activitats es poden consultar al web balaguer.cat.


Comentaris

envia el comentari