El Banc dels Aliments necessita voluntaris pel Gran Recapte a Mollerussa

Tindrà lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre
Gran Recapte d'Aliments
Gran Recapte d'Aliments | Arxiu

El Banc dels Aliments comença a escalfar motors de cara a la 10a edició del Gran Recapte, una de les campanyes més importants de l'any que tindrà lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre en diferents punts de recollida de tot el territori català. Per dur a terme aquesta campanya es necessiten voluntaris que puguin ajudar a recollir els aliments que es recaptaran en els diferents punts de recollida de la ciutat de Mollerussa que s’habilitaran durant aquests dos dies. Si esteu interessats en col·laborar, podeu accedir als enllaços i als formularis formularis d'inscripció: http://bit.ly/Voluntaris_GranRecapte.

 

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària; també serveix per donar a conèixer la situació per la qual passa aquest grup arran de la crisi econòmica que estem vivint. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya. El Gran Recapte d'Aliments, en el 2017 va recollir 4.656.000 kg en més de 2.500 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de més de 30.000 voluntaris. Aquest any, s’espera poder comptar novament amb la necessària col·laboració dels voluntaris i donants per tornar a donar suport als més necessitats dels nostre entorn. No ho dubtis, si vols formar part d'una projecte solidari i assegurar-te de que la teva ajuda beneficiarà a les persones que més ho necessiten, inscriu-te.

 

Només seran unes hores de la teva vida i poden ser de molt benefici per altres. Informa't bé del procés que has seguir per a formar part del voluntariat del Gran Recapte i anima't a formar part d'aquest projecte i iniciativa que, de ben segur, recordaràs per sempre. La teva ajuda consistirà en estar en un supermercat atenent i rebent els aliments que la ciutadania vulgui donar. Comentaris

envia el comentari