Catalunya Diari

Baqueira acull la primera fase de la Copa Espanya Audi d'esquí alpí

En aquest campionat es disputaran un supergegant (SG), un gegant (GS) i un eslàlom (SL).

La primera fase de la Copa Espanya Audi U16 / 14 d'esquí alpí a l'estació de Baqueira Beret tindrà lloc els dies vinents 17,18 i 19 de gener. Aquesta competició està organitzada pel Club d'Esquí Val d'Aran (CEVA) i compta amb el suport de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH) i la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI).

La Copa Espanya Audi U16 / 14 d'esquí alpí consta de quatre parades i l'estació de Baqueira Beret acollirà la segona etapa del circuit encara que s'explica com la 1a fase ja que competiran tant les categories U16 i U 14, aquests últims no van disputar el Trofeu Spainsnow a Madrid Snowzone de novembre. En aquest campionat es disputaran un supergegant (SG), un gegant (GS) i un eslàlom (SL).

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La segona fase de la competició es disputarà a Sierra Nevada

El V Trofeu Spainsnow va iniciar aquesta emocionant Copa Espanya Audi U16 de la temporada 2019/2020 d'esquí alpí a Madrid Snowzone amb més de 100 inscrits. En l'obertura de la competició van pujar al més alt de podi June Garitano (CEJCA-FADI) en la categoria femenina i David De l'Mare (TECALP-FMDI) en la categoria masculina.

La segona fase de la competició es disputarà a Sierra Nevada (Andalusia) al mes de febrer i, per acabar aquest circuit, tindrà lloc la fase final a Astún (Aragó) el mes març. Les carreres de la primera etapa de l'Audi U16 / 14 es realitzaran al Stadium de Beret on els equips de preparació de pistes treballen a preu fet per tenir l'estadi en perfectes condicions per a la prova de velocitat i les tècniques.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari