Catalunya Diari

Baqueira Beret s'anticipa a l'hivern amb la inauguració de temporada el 23 de novembre

L'àrea de Baqueira es posarà en marxa amb 36 km de traçats, 34 pistes i 10 remuntadors, a més dels principals serveis de restauració i Ski Service

Imatge d'una de les pistes de Baqueira Beret aquest dijous | CatalunyaDiari.cat

La temporada d'esquí i snowboard ja ha arribat a Baqueira Beret amb un inici de temporada de manual gràcies a un novembre molt fred i amb copioses precipitacions de neu de fins a 90 cm de gruix a cotes altes que, després de l'intens treball dels equips de preparació de pistes, han resultat en un avanç d'obertura de temporada pel pròxim 23 de novembre.

D'aquesta manera, gran part de la zona de central de Baqueira es posarà en marxa per als que vulguin estrenar l'hivern anticipat amb una neu de la millor qualitat.

Fred extrem de les últimes setmanes

A més de les precipitacions en forma de neu, el fred extrem de les últimes setmanes amb temperatures mínimes de fins a -8 °C ha permès també una intensa producció de neu que s'ha traduït en aquest avançament de temporada amb l'obertura de 36 km esquiables, 34 pistes i 10 remuntadors oberts a la zona de Baqueira. Els gruixos en neu ja preparada són actualment de 90 cm a 2500 i 60 cm a 1800.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari