Catalunya Diari

L'empresa del Pirineu que fa un ERTO que afecta el 30% de la plantilla

L'estació preveu anar incorporant la resta de la plantilla així que vagi obrint més pistes, instal·lacions i serveis

Pla general de l'estació de Baqueira BeretBaqueira Beret presenta un ERTO que afecta el 30% de la plantilla | LleidaDiari.cat

Baqueira Beret ha presentat un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) que afecta el 30% de la plantilla, tal com va informar l'estació. Segons el diari Segre, afectaria entorn d'uns 200 treballadors, sobretot personal de pistes, remuntadors i manteniment.

Les restriccions de mobilitat decretades pel Govern per la covid-19 han dut l'estació a adoptar aquesta mesura, ja que ara només té la meitat del seu domini esquiable en funcionament. Fins ara, Baqueira ha pogut incorporar el 70% de la seva plantilla habitual durant la temporada. La voluntat de Baqueira és anar incorporant la resta de treballadors a mesura que vagi obrint progressivament pistes, instal·lacions i serveis així que la desescalada de les restriccions ho permeti.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ajornament de l'inici de temporada

Està clar que les estacions d'esquí són algunes de les empreses més afectades per les restriccions aplicades per la Covid-19 a Catalunya. Els primers efectes es van començar a notar quan es van veure obligades a ajornar la seva obertura, després que no quedessin clars els protocols que havien de seguir i quines eren les condiciones que tenien els esquiadors per a desplaçar-se. Finalment, les pistes van poder obrir la setmana passada i, de moment, l'afluència de persones es va mesurant en unes poques cada dia. Això no obstant, esperen rebre a més esquiadors durant aquestes festes i el que queda de temporada.


Comentaris

envia el comentari