Catalunya Diari

Baqueira Beret ofereix més quilòmetres, gastronomia i diversió per a la temporada 2019-2020

En total seran 167 km esquiables distribuïts en una àrea de 2.273 Ha

Imatge d'un esquiador de Baqueira
Imatge d'un esquiador de Baqueira | LleidaDiari.cat

Baqueira Beret trepitja fort i presentarà un hivern carregat de novetats destinades a millorar l'experiència dels esquiadors. 

Entre les principals actualitzacions per a la temporada 2019-2020 destaca la nova pista Eth Coret, amb la qual l'estació arribarà als 167 km, l'àmplia renovació en restauració, la millora de la innivació, el forfet amb avantatges BaqueiraPASS i la nova app.

L'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu ja està comptant els dies per a donar el tret de sortida a la nova temporada 2019-2020, que ve amb importants novetats. Els visitants podran esprémer, encara més, la seva experiència a Baqueira Beret i viuran noves emocions gràcies a l'ampli ventall de serveis a la seva disposició.

167 quilòmetres de pistes

Aquest hivern, esquiadors i snowboarders gaudiran de més quilòmetres, ja que Baqueira Beret compta amb una nova pista vermella: Eth Coret. Té la seva sortida des de la inferior del Tq. Baciver i arriba fins a Orri. Amb una longitud 1.496 m, permet una còmoda connexió de la zona de Baciver amb Orri i unes vistes espectaculars a la Cara Nord de Baqueira.

Paral·lelament, aquest estiu s'han millorat algunes zones de l'estació: s'han remodelat les pistes Peülla, Pleta del Duc, Cap a Baqueira i Debutants aprofitant la col·locació del sistema de producció de neu, i s'han finalitzat les pistes a la zona de Baciver i les millores al Snowpark situat a Beret.

  

En total seran 167 km esquiables distribuïts en una àrea de 2.273 Ha.

50 nous innivadors

Baqueira Beret ha ampliat la zona de producció de neu a la Bonaigua, concretament en les pistes Debutants, Cap a Baqueira, en l'accés als Tq. Tuc de la Llança, pistes Pleta del Duc i Peülla. Aquesta millora es tradueix a un total de 50 nous inhibidors que garantiran la neu a zones clau d'aquest sector. La suma total de productors de neu en l'actualitat és de 710 amb capacitat per a la meitat de les pistes de l'estació.

Imatge del telecadira de la Bonaigua
Imatge del telecadira de la Bonaigua | LleidaDiari.cat

Els avantatges del BaqueiraPASS

El BaqueiraPASS és el nou suport del forfet de Baqueira Beret que ofereix a l'esquiador major comoditat adaptant-se a les seves necessitats. Es tracta d'una targeta personal que proporciona al titular una àrea privada on podrà realitzar diverses gestions com: consultar i actualitzar les seves dades, consultar les factures, personalitzar les comunicacions...

Però sense dubte el principal avantatge és que podrà recarregar el seu BaqueiraPASS o el de familiars i amics per a tota la temporada o per dies a preus reduïts i sense haver de passar físicament per taquilles.

Tramitar la targeta té un cost de 10 € i és vàlid per diverses temporades. Les recàrregues puntuals de dies gaudiran del 5% de descompte sobre el preu de tarifa oficial. BaqueiraPASS obre al client un món d'exclusivitat i avantatges que s'aniran ampliant temporada a temporada.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari