Catalunya Diari

Baqueira Beret mantindrà les quatre àrees obertes fins al 18 d’abril

Gran part dels quilòmetres esquiables oberts i els principals serveis de restauració i altres equipaments funcionant amb tota normalitat

L'estació de la Vall d'Aran i Valls d'Àneu oferirà les quatre àrees de Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver obertes fins al dia previst de tancament de l'estació el 18 d'abril, sempre que les condicions meteorològiques i de neu ho permetin. Això significarà gran part dels quilòmetres esquiables oberts i els principals serveis de restauració i altres equipaments funcionant amb tota normalitat.

Encara que la previsió des de principi de temporada era el tancament de l'àrea de Beret el dia 27 de març, els responsables de l'Estació han decidit mantenir obertes fins a la data anunciada de final de temporada, el 18 d'abril, les màximes instal·lacions possibles tenint en compte els criteris de seguretat i sostenibilitat; oferint als clients la màxima diversió amb la qualitat habitual de l'Estació del Pirineu de Lleida.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

D'aquesta manera, Bonaigua i Baqueira tindran la majoria de les seves pistes obertes. Respecte a l'àrea del Baciver, continuarà també activa tant el telesquí Saumet com el que dona nom a aquesta zona. Respecte a Beret, estaran oberts els TSD Jesús Serra, TSD Dera Reina, TQ Fernández-Ochoa, TSD Blanhiblar i el nou remuntador TSD Clòt der Os. D'aquesta manera es garanteix gaudir de l'estació en una àrea molt apreciada pels clients i alhora necessària per als clubs que realitzen els seus entrenaments i carreres socials de fi de temporada en la zona habilitada per a això. El Snowpark Era Marmòta també estarà obert amb el seu equip de shapers treballant per a assegurar el seu perfecte estat.

Pla general de l'estació d'esquí de Baqueira Beret el 14 de desembre del 2020
Baqueira Beret mantindrà les quatre àrees obertes fins al 18 d’abril | LleidaDiari.cat

Estaran oberts els principals restaurants gastronòmics d'altura de l'estació

En quant a la restauració, estaran oberts els principals restaurants gastronòmics d'altura de l'estació: Möet Winter Lounge, 5J Grill Baqueira i Refugi San Miguel. També estaran oberts el Bosque a Baqueira 1800 i a Beret l'Audi Bar i el bar amb la seva enorme terrassa i el pàrrec de Argulls. D'altra banda, els serveis de botiga i lloguer de Baqueira Store-Ski Service estaran també en ple funcionament.

Aquesta informació es pot veure modificada amb el pas dels dies per condicions meteorològiques i de seguretat. Des de l'Estació s'informarà de qualsevol novetat al respecte. I mentrestant, a Baqueira Beret segueixen amb molta activitat per a tots els públics. El passat cap de setmana es va viure la setena edició de la BBB Ski&Snowboard Race Experience amb més de 400 participants, entre molta diversió, celebrant al seu torn carnestoltes i amb condicions excepcionals de neu i temps.

El dia va finalitzar amb un gran esdeveniment organitzat pel patrocinador oficial Audi: e-tron ski night, il·luminant les pistes de la Cara Nord. Dues-centes persones van baixar la Cara Nord de Baqueira amb llums led i en arribar a la zona del Moët Winter Lounge van gaudir d'un espectacle de música i llum mentre es presentava el nou Audi Q4 etron.


Comentaris

envia el comentari