Catalunya Diari

Baqueira Beret iniciarà la temporada 2019-2020 el pròxim dissabte dia 30

Espera un hivern ple d'emocions i de molta neu tal com la meteorologia actual a l'estació està ja apuntant

Imatge d'un esquiador de Baqueira
Imatge d'un esquiador de Baqueira | LleidaDiari.cat

La temporada 2019-2020 s'ha començat ja a viure intensament a tres setmanes de l'obertura oficial de remuntadors, prevista per al dissabte 30 de novembre, gràcies a la previsió de fortes nevades a Baqueira Beret que ja han deixat durant les darreres 24 hores fins a 25 cm a 1.800m i 30 cm a les cotes més altes.

Baqueira Beret espera un hivern ple d'emocions i de molta neu tal com la meteorologia actual a l'estació està ja apuntant. S'esperen intenses nevades durant els propers dies que podrien deixar una base suficient per a un prometedor inici de temporada.

L'estació ha preparat els seus serveis a consciència

L'estació ha preparat els seus serveis a consciència concentrant-se en les novetats que incrementaran l'experiència dels esquiadors que vulguin gaudir d'uns intensos dies d'esquí i snowboard a la Val d'Aran i Valls d'Àneu. La millor manera de reservar i planificar unes vacances de forma senzilla és a través de l'agència oficial en línia www.viajes.baqueira.es, amb una selecció d'establiments que creix cada any per gaudir a el màxim de la neu i amb el millor preu garantit.

Viatges Baqueira ofereix una gran varietat d'hotels, apartaments i cases en què allotjar-se durant una estada a la Val d'Aran i Valls d'Àneu a preu competitiu, que permet a qualsevol trobar el lloc idoni segons les seves necessitats i gustos. També es posen a disposició dels usuaris un ventall de restaurants, activitats i qualsevol altre aspecte que afavoreixi una experiència excepcional, com lloguer de material d'esquí, amb la garantia de Baqueira Beret. A més, es fa més còmoda l'arribada a l'estació amb el lliurament dels forfets directament a l'hotel i la gratuïtat de l'aparcament de Ruda.

Baqueira Beret, amb més novetats que mai

Aquest hivern ve carregat de novetats. Totes les persones que visitin Baqueira Beret podran gaudir de noves emocions gràcies a l'ampli ventall de possibilitats que podran viure aquesta nova temporada. Entre elles destaquen l'ampliació a 167 km en total de traçats, millores considerables en la restauració i 50 nous innivadors per produir neu a la zona de la Bonaigua.

Paral·lelament, la nova app Baqueira Beret millora en molts aspectes com la geolocalització, un nou pla de pistes 3D i la possibilitat de fer reserves a les cafeteries de l'estació, entre altres implementacions.

BaqueiraPASS, el nou suport del forfet de Baqueira Beret

Però, si parlem de novetats, cal fer menció especial del BaqueiraPASS, el nou suport del forfet de Baqueira Beret, que ofereix a l'esquiador una comoditat molt més gran. Es tracta d'una targeta personal que li proporciona al titular una àrea privada en la qual realitzar les seves gestions.

El principal avantatge que ofereix és la possibilitat de recarregar el seu BaqueiraPASS -o el de familiars i amics- per a tota la temporada o per dies a preus reduïts i sense haver d'anar a les taquilles. BaqueiraPASS obre al client un món d'exclusivitat i avantatges que s'aniran ampliant temporada a temporada.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari