Catalunya Diari

Baqueira Beret posa a la venda els seus paquets d'hivern a través de la seva central de reserves online

Totes aquelles persones que facin la seva reserva online del 3 de juliol l'1 de setembre gaudiran de preus amb avantatges

Una imatge d'hivern de Baqueira | LleidaDiari.cat

Els esquiadors amb esperit previsor ja poden fer la seva reserva per a la temporada d'hivern 2017-2018 a partir d'aquest mes de juliol a través de www.viajes.baqueira.es. D'aquesta manera, s'asseguren l'allotjament al millor preu garantit durant tota la temporada i especialment en temporada alta. Des de l'any passat és possible reservar unes vacances mitjançant el web de Viatges Baqueira Beret. Es tracta d'una plataforma intuïtiva, amb una gran usabilitat, senzilla i ràpida. Aquesta temporada, la central de reserves presenta una novetat plena d'avantatges econòmics per als més previsors: tots els usuaris que facin la seva reserva en línia des del dilluns 3 de juliol i fins al divendres 1 de setembre gaudiran de preus més avantatjosos.

Aquesta pàgina web disposa d'una àmplia oferta d'hotels i apartaments: gràcies a la seva extensa base de dades, amb una oferta que suma 7.200 places disponibles a la Vall, els visitants poden trobar l'allotjament que millor s'adapti a les seves necessitats. Permet, a més, una detallada personalització de la cerca: es pot seleccionar la població, categoria, tipus d'instal·lacions i característiques de l'allotjament. És molt útil, ja que també permet veure el preu a pensió completa o mitja pensió i el preu per persona amb l'avantatge que les reserves no exigeixen un nombre mínim de nits.

Les reserves es poden fer de forma online, però també hi ha un servei telefònic d'atenció al client en el 973.639.000 disponible per resoldre qualsevol dubte.A través de la central de reserves online es pot contractar el producte estrella de la temporada: el paquet d'Allotjament més forfet, que permet gaudir de Baqueira Beret sense límits. Aquest hivern 2017-18, els clients que adquireixin aquest producte a través del web tindran el pàrquing de dia gratuït a l'aparcament cobert de Ruda (per cada dia de forfet adquirit). A més, per a major comoditat, rebran de forma exprés gratuïta els forfets i tota la documentació de la reserva a la recepció de l'allotjament.

Baqueira a l'estiu | LleidaDiari.cat

 

Al seu torn, es pot adquirir tot tipus de serveis, com restauració. També hi ha la possibilitat de llogar material d'esquí, snowboard i altres modalitats, tant per a adults com nens, de diferents gammes i preus. El material es pot recollir a qualsevol dels centres Ski Service a peu de pistes: Nucli Baqueira 1500-Hotel Montarto, Nucli Ruda, Nucli Beret, Nucli Bosc i Nucli Bonaigua. Es pot tornar el material en qualsevol d'ells per a la comoditat més gran de l'esquiador. Fins i tot es pot llogar una taquilla per deixar el material a peu de pistes i no carregar-fins a l'hotel. També hi ha l'opció de reservar classes d'esquí o snowboard, tant a Baqueira com a la zona de Beret. Els parcs infantils també es poden gestionar a través de la central de reserves en línia, de manera que s'eviten cues amb els nens el dia d'arribada a pistes.


Comentaris

envia el comentari