Catalunya Diari

El poble del Segrià que posa en marxa un Pla d’Ocupació Juvenil

Els ofereix la possibilitat de fer tasques de suport a la brigada municipal durant els mesos d’estiu en quatre torns

L'Ajuntament de Benavent de Segrià ha posat en marxa un Pla d'Ocupació Juvenil, una iniciativa que té com a objectiu proporcionar a joves de 16 i 17 anys la seva primera experiència laboral durant els mesos d'estiu.

Els detalls del Pla es van donar a conèixer aquest dimecres en una reunió informativa celebrada a la sala del Casal Cultural i que anava adreçada als joves i també als seus pares i mares. Durant la trobada, se'ls va oferir informació sobre els torns, les tasques que hauran de desenvolupar i la retribució que rebran.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'objectiu de tot plegat és que els joves d'aquestes edats s'iniciïn en el món del treball, adquireixin responsabilitats quant a horaris i obligacions laborals i, a més, rebin una retribució que vingui a recompensar el seu esforç.

presentació del Pla d'Ocupació de Benavent
Benavent de Segrià posa en marxa un Pla d’Ocupació Juvenil | LleidaDiari.cat

Les tasques a realitzar

Pel que fa a les tasques a realitzar, seran les pròpies de la brigada municipal, de suport en els esdeveniments que organitza l'Ajuntament i coneixent el funcionament dels diferents equipaments, fent feines de conservació i de manteniment d'aquests espais i de l'entorn i altres labors a concretar.

Quant als horaris i torns, s'ha previst oferir una ocupació de mitja jornada, amb torns quinzenals; del 4 a 17 de juliol, del 18 al 31 de juliol, de l'1 al 14 d'agost i del 16 al 3 d'agost.

Durant la reunió es va lliurar als/a les interessats/des un full d'inscripció que hauran d'entregar, degudament omplert, a l'Ajuntament fins al 28 de juny. Al full hi ha de constar en quin torn estan interessats/des a treballar. Aquest full també està disponible al web de l'Ajuntament, on també hi ha tota la informació referent a aquest Pla d'Ocupació Juvenil 2022. D'entre totes les propostes que es presentin, s'escolliran els/les joves que es contractaran, que seran un total de 16.


Comentaris

envia el comentari