Catalunya Diari

La Biblioteca d'Alpicat endega una campanya per a promocionar la lectura

L’Ajuntament ha donat diferents obsequis i JCA Cinemes ha cedit 100 entrades per sortejar entre els participants

Imatge de la presentació
La Biblioteca lliura els premis BiblioPunt, prepara el Llibre Gegant i promociona la lectura en tots els sectors | LleidaDiari.cat

La Biblioteca d'Alpicat continua endavant amb una intensa activitat d'animació a la lectura a través d'iniciatives com BiblioCromo, BiblioTram i BiblioChallenge.

Aquestes activitats compten amb el suport de l'Ajuntament, que ha donat diferents regals, i també de JCA Cinemes, que ha regalat 100 entrades. Així, pels petits de casa, hi ha els dos models d'àlbums BiblioCromo. Aquells que completin un àlbum sencer, guanyaran una entrada de cinema i una entrada de teatre.

Una targeta de lectura amb 8 viatges

Per tot Primària, la proposta és el BiblioTram, una targeta de lectura amb 8 viatges. Se sortegen entrades de cinema cada setmana i a finals d'estiu es farà el gran sorteig, amb 3 regals valorats en 100 € cadascun. Es pot completar més d'una targeta al llarg de l'estiu. La proposta per a joves és el BiblioChallenge, en què s'ha de completar una fitxa amb 11 reptes per aconseguir una entrada de cinema. Es poden completar tantes fitxes com es vulgui.

Per últim, s'ofereix al públic adult un repte de lectura. Entre tots els participants que aconsegueixin completar tot el repte, se sortejarà un lector de llibres electrònics. D'altra banda, el Llibre Gegant va a molt bon ritme i ja té acabades la meitat de les làmines. Estan col·laborant-hi 39 il·lustradors i les famílies han escrit 57 contes. També cal destacar que s'han lliurat els premis BiblioPunt i els punts de llibre ja estan editats. S'han donat 11 premis i es van presentar un total de 95 punts.


Comentaris

envia el comentari