Catalunya Diari

La Biblioteca d’Alpicat ofereix servei de préstec des del 19 de maig

L’activitat es realitza seguint tots els protocols de seguretat i higiene

Imatge de la biblioteca d'Alpicat
La Biblioteca d’Alpicat ofereix servei de préstec des del 19 de maig | LleidaDiari.cat

La Biblioteca d'Alpicatva reobrir les seves portes el passat dimarts 19 de maig i la trobada amb els usuaris està sent molt gratificant.

Tot i que, seguint les directrius del Servei de Biblioteques i els protocols del Departament de Salut, no es permet l'accés a les instal·lacions, els usuaris poden fer ús del servei de préstec contactant a través del correu electrònic i el WhatsApp per realitzar les peticions i reservant cita per venir a recollir els documents sol·licitats: llibres, música, cinema i revistes. S'ha col·locat una taula amb mampara a la porta d'entrada i des d'allí s'atén als usuaris. Les cites es donen cada 10 minuts per evitar contacte entre persones.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Es retornen a la bústia exterior

Els documents en préstec es retornen a la bústia exterior que diàriament es buida per posar en quarantena durant 14 dies els documents. A més, i encara que les activitats presencials s'han hagut de suspendre, des de la Biblioteca se segueix amb l'animació a la lectura mitjançant els reptes, el BiblioTram i el BiblioCromo, activitats que inclouen totes les edats. Els interessats poden demanar els llibres que els hi resten per completar les fitxes ja començades o poden formalitzar la inscripció si encara no hi estan participant.

El BiblioCromo s'adreça als més petits de casa, fins a P5; el BiblioTram és per tota la Primària, i hi ha un repte juvenil i un altre per adults. L'equipament també posa a disposició de les famílies lectores BiblioMaletes amb llibres infantils sobre temes diversos. Cal destacar que durant aquests dies ja han viatjat cinc maletes cap a la casa de diferents alpicatins i alpicatines. A més, des que s'ha reiniciat el servei de préstec s'han atès 125 usuaris. Cal destacar que, juntament amb la d'Alcarràs, la Biblioteca d'Alpicat ha estat de les primeres a donar el servei de préstec al Segrià. L'horari de la Biblioteca d'Alpicat és de dilluns a divendres de 8:30 a 20:30 hores.


Comentaris

envia el comentari