Catalunya Diari

La Biblioteca d’Alpicat, l’única de les comarques de Lleida premiada en un concurs estatal

Ha estat una de les cinc de Catalunya que han estat distingies, en el seu cas pel projecte ‘¿Biblioqué?’, que ofereix activitats per a totes les edats

Imatge d'arxiu d'un moment de lectura
La Biblioteca d’Alpicat, l’única de les comarques de Lleida premiada a la Campaña de Animación a la Lectura del Ministerio de Cultura | LleidaDiari.cat

Un projecte de la Biblioteca Sant Bartomeu d'Alpicat presentat a la Campaña de Animación a la Lectura María Moliner 2020 del Ministerio de Cultura y Deporte ha estat premiat amb 2.000 € per a l'adquisició de llibres.

Cal destacar que la Biblioteca d'Alpicat ha estat l'única de les comarques de Lleida que ha estat distingida, i una de les cinc de tot Catalunya que ha estat premiada dins una iniciativa que atorga 300 premis de 2.000 € i 10 premis especials de 10.000 € per a tota Espanya.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El projecte presentat per Alpicat ha estat el titulat '¿Biblioqué? La familia crece leyendo'

En el cas d'Alpicat, el projecte presentat per la seva Biblioteca ha estat el titulat '¿Biblioqué? La familia crece leyendo'. El guardó posa l'èmfasi en les activitats d'animació a la lectura que s'ofereixen per a totes les edats: BiblioCromo (educació Infantil), BiblioTram (educació Primària), BiblioChallenge (educació Secundària) i Repte de Lectura (adults a partir de setze anys). Són activitats amb molta acceptació que la Biblioteca va adaptant i millorant en cada edició. Actualment, hi ha inscrits des d'octubre 133 lectors i cada dia es fan noves inscripcions.


Comentaris

envia el comentari