Catalunya Diari

La biblioteca de Mollerussa reprèn el calendari d’activitats culturals per a tots els públics

Aquest dijous acull la presentació de la revista Mascançà dins el cicle ‘Autors de prop’ i el dia 14 el primer taller infantil Som uns manetes

Imatge del cartell d'una activitat infantil a la biblioteca de Mollerussa
La biblioteca reprèn el calendari d’activitats culturals amb programació per a infants i també per a públic adult | LleidaDiari.cat

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa inicia aquest dijous a les 20 hores amb la presentació de l'onzè número de la revista Mascança el programa d'activitats culturals d'aquest darrer trimestre d'any seguint sempre amb el control de l'aforament amb prèvia inscripció i reducció de grups.

Aquesta activitat s'inclou dins el cicle' Autors de prop', que també comptarà amb la presentació de dos llibres d'autors de proximitat com són Constantino Montañés i La història de Nu (12 de novembre) i Isidre Fontanet i el Manual de los superalimentos (19 de novembre).

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La programació infantil

Pel que fa a la programació infantil, el tret de sortida serà dimecres dia 14 amb el taller Som uns manetes... fent piranyes. Serà un dels 7 tallers previstos al llarg de la temporada i que no podran superar la quinzena de participants. Seguiran sent tallers solidaris amb el Centre de distribució d'aliments del Pla d'Urgell amb la recollida de productes per esmorzar i com a novetat els majors de 5 anys hi hauran de participar sense cap acompanyant adult per tal de donar major cabuda d'assistents.

Així mateix, les inscripcions s'obriran una setmana abans i caldrà fer-les en un formulari que es trobarà a www.bibliotecamollerussa.cat També hi ha prevista una Hora del conte amb Albert Estengre i Maixa i l'Ós el dia 25 de novembre.

Club de lectura amb Ramon Rubinat i la participació d'Albert Villaró

D'altra banda, el pròxim 26 d'octubre comença també l'activitat del Club de Lectura, que imparteix de nou l'escriptor Ramon Rubinat i que tindrà una catorzena de participants. El primer dels llibres que es tractarà serà La Companyia Nòrdica, d'Albert Villaró, i comptarà amb la participació de l'autor que en parlarà directament amb els participants. Les altres sessions seran el 23 de novembre (El Mar, de John Banville) i el 21 de desembre (La vegetariana, de Hang Kang).

Xerrada sobre l'adaptació als canvis de la vida i el dol de les pèrdues

La biblioteca també acollirà el pròxim 22 d'octubre a les 19 hores la xerrada 'Aprendre dels canvis i les pèrdues', que oferiran professionals del Servei de Suport al Dol, que també treballen conjuntament amb el consistori per oferir el programa Reinicia, amb teràpies individuals i grupals. Aquesta activitat, que forma part d'un cicle de xerrades, havia de dur-se a terme el mes de març i va quedar ajornada a causa de la pandèmia.


Comentaris

envia el comentari