Catalunya Diari

La Biblioteca de Tàrrega celebra el seu 25è aniversari

La celebració continuarà el divendres 22 de novembre sota el lema '25 anys de cultura i ciutadania'

Imatge d'una de les accions de la Biblioteca de Tàrrega

La Biblioteca Comarcal de Tàrrega ha obert aquest passat cap de setmana els actes de commemoració del seu 25è aniversari. Ha estat amb una doble proposta adreçada al públic familiar durant el matí del dissabte 16 de novembre.

D'una banda, La Quela portà a escena un espectacle de petit format que enllaçà textos, cant, dansa i moviment, recollint molts aplaudiments per part dels infants. En paral·lel es dugué a terme pels carrers de la ciutat una acció titulada 'Dit i explicat', en què un grup de narradors i narradores sortiren a l'encontre de la gent per explicar sota un paraigua o a cau d'orella textos populars com rimes, endevinalles i contes.

Trobada de memòria col·lectiva que aplegarà càrrecs institucionals

La celebració de les noces de plata de la Biblioteca Comarcal de Tàrrega continuarà el divendres 22 de novembre sota el lema '25 anys de cultura i ciutadania'. A les 9 del vespre tindrà lloc una trobada de memòria col·lectiva que aplegarà càrrecs institucionals, treballadors i persones vinculades a l'emblemàtic equipament en el decurs dels darrers 25 anys.

Abans, a les 6 de la tarda, es presentarà el Carnet Tàrrega Cultura i el nou web de l'àrea de Cultura. Seguidament, a les 7 de la tarda, prendran el relleu les taules rodones 'Les biblioteques del demà' i 'L'ofici del llibre · Veus locals d'una professió global', que reuniran bibliotecaris, escriptors, llibreters i editors. Inaugurada el novembre del 1994 al nucli antic, la Biblioteca Comarcal de Tàrrega s'ha consolidat com a focus de cultura, ciutadania i divulgació.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari