Catalunya Diari

Les biblioteques del Segrià inicien un projecte vinculat a l'art i la literatura

La mostra consta de divuit peces elaborades amb varietat de materials tèxtils fent ús de diferents tècniques i composicions

Imatge del cartell de l'exposició itinerant per les biblioteques de Lleida
El Consell Comarcal del Segrià engega un nou projecte que vinculat art i literatura, dirigit a les biblioteques de la comarca | LleidaDiari.cat

L'àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià ha posat en marxa una nova iniciativa que gira al voltant de l'exposició 'Textures i lectures' de l'artista lleidatana Palmira Rius, una combinació d'art tèxtil i literatura escrita per dones.

Aquest any, a més de donar a conèixer aquests dos arts també es promocionarà la lectura mitjançant el préstec dels llibres que formen part del projecte. La mostra consta de divuit peces elaborades amb varietat de materials tèxtils fent ús de diferents tècniques i composicions, amb un clar estil contemporani. Cada tapís està acompanyat d'un fragment d'una obra recent de diferents escriptores vinculades a Lleida.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El propòsit de l'exposició és mostrar dos arts: un físic, com les obres escultòriques i tèxtils, i l'altre intel·lectual, com la lectura, amb la finalitat d'interpel·lar al públic a fer recerca de diferents lectures i sensibilitats. L'exposició es podrà veure en les instal·lacions de les biblioteques públiques del Segrià i anirà acompanyada d'una conversa literària per part de les escriptores participants en la proposta.

L'actuació comarcal inclou totes les publicacions a les quals pertanyent els fragments literaris de la mostra

L'actuació comarcal inclou, en servei de préstec, totes les publicacions a les quals pertanyent els fragments literaris de la mostra, per tal de contribuir a donar visibilitat a la producció literària del nostre territori. Les biblioteques adherides al projecte són: Biblioteca Josep Lladonosa i Pujol, d'Alguaire, Biblioteca de Rosselló, Biblioteca Sant Bartomeu, d'Alpicat, Biblioteca Espax, d'Aitona, Biblioteca Renaixença, de Puigverd de Lleida i Biblioteca Ramon Berenguer IV, d'Almenar. El tret de sortida serà a la Biblioteca Josep Lladonosa, d'Alguaire el dia 7 d'abril que acollirà la mostra fins al 16 d'abril i comptarà amb la xerrada de l'escriptora Ramona Solé el dia 14 d'abril, per continuar amb la resta de biblioteques que acullen la iniciativa.


Comentaris

envia el comentari