Catalunya Diari

Una bloguera italiana viu en directe les falles de la Vall de Boí

Es tracta de Giulia Magnaguano, del blog «Vitamina Project», especialitzat en turisme i viatges
La bloguera a la Vall de Boí
La bloguera a la Vall de Boí | LleidaDiari.cat

La bloguera italiana Giulia Magnaguano, del blog «Vitamina Project», especialitzat en turisme i viatges, ha viscut en directe aquest cap de setmana els darrers preparatius de la festa de les falles i la baixada de torxes enceses a la Vall de Boí, a l'Alta Ribagorça, en un viatge organitzat pel Centre de Promoció Turística de Catalunya a Itàlia en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i l'oficina de turisme de la Vall de Boí. També aprofita el viatge per visitar el conjunt romànic de la vall.

 

Aquest blogtrip, que porta per nom «Ambassador Cultura», té com a finalitat donar a conèixer al mercat italià aquests dos reconeixements mundials de la UNESCO que són la Festa de les Falles i del Solstici d'Estiu del Pirineu de Lleida, declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat el desembre del 2015, i el conjunt romànic de la Vall de Boí, que va obtenir la seva declaració l'any 2000.

  

  

Aquesta bloguera confeccionarà diferents articles amb repercussió als seus blogs i xarxes socials. També elaborarà continguts informatius per penjar-los al blog que enguany ha estrenat el CPT d'Itàlia dedicat a Catalunya, pensat i dissenyat per incidir en el mercat italià: www.catalunyaexperiencie.it<http://www.catalunyaexperiencie.it/>.

 

La periodista va arribar divendres a la tarda a la Vall de Boí i va visitar el Balneari de Caldes de Boí. Ha visitat el conjunt romànic de la Vall de Boí i el seu centre d'interpretació. També va dedicar una tarda a fer un seguiment dels darrers preparatius de la festa de les falles i a la nit va contemplar la baixada de les falles de Boí. Comentaris

envia el comentari