Catalunya Diari

Boí Taüll Resort espera incrementar un 10% el volum de pernoctacions aquest estiu

Els responsables del complex hoteler i estació d'esquí que a l'estiu ofereix paquets de natura també espera contractar prop d'un 10% més de treballadors

Sant Climent de Taüll | Cedida

Els responsables de Boí Taüll Resort (Alta Ribagorça) esperen incrementar en un 10% el volum de pernoctacions als hotels del Pla de l'Ermita aquest estiu en relació al del 2016, quan se'n van registrar 34.000. Martí Rafel, el director del complex, ha assenyalat que la temporada estival s'allargarà més en relació a l'any passat i anirà del 23 de juny a l'11 de setembre. És per aquest motiu i per les bones previsions d'ocupació que també està previst contractar prop d'un 10% més de treballadors i arribar a superar la xifra dels 90. Boí Taüll Resort és propietat de la Generalitat i és gestionat pel Grupo Nozar i aquest serà el tercer estiu que obrirà portes el complex del Pla de l'Ermita després d'una temporada d'hivern que ha registrat xifres rècord tant pel que fa al volum d'esquiadors com de condicions de neu a l'estació amb una mitjana de 5,5 metres.

Martí Rafel ha explicat que l'oferta del resort de Boí Taüll per als mesos d'estiu es basa en el turisme familiar que ofereix natura amb el Parc Nacional d'Aigüestortes, o el Romànic Patrimoni de la Humanitat amb el conjunt d'esglésies de la Vall. Així mateix, l'oferta se sustenta amb altres afegits com la temporada de falles, que començarà dissabte que ve 17 de juny i acabarà el 22 de juliol. També al llarg dels mesos de juliol i agost es preveuen altres esdeveniments a la Vall que s'espera que serveixin per atraure visitants com el Mountain Music Adventure, que és un campus musical, o el Buff Festival, que és una competició esportiva.

Respecte a les xifres, Rafel ha destacat la considerable pujada de pernoctacions registrades l'estiu passat que amb un total de 34.000 van ser un 52% més que l'anterior. És per això que per aquest estiu s'ha minimitzat l'increment previst en poc més del 10%. En aquest sentit, Rafel ha indicat que aquest hivern al resort s'han registrat 68.000 pernoctacions i que la plantilla va arribar a les 192 persones, un 32% més que l'hivern passat.

La presentació de la temporada d'estiu a Boí Taüll Resort s'ha fet a l'Hotel Finca Prats de Lleida i ha comptat amb la presència del director del Grupo Nozar, Luis Nozaleda, que ha desitjat que els mesos vinents esdevinguin una continuïtat dels bons resultats de l'hivern. Així mateix, l'alcalde de la Vall de Boí, Joan Peralada, ha ressaltat els valors de la vall i la temporada de falles que està a punt de començar i el president del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça, Josep Lluís Farrero, ha destacat les 1.000 places hoteleres que ofereix el resort.


Comentaris

envia el comentari