Catalunya Diari

Les Borges Blanques celebra aquest diumenge la V edició de Mascotes Borges amb tallers, exhibicions i concursos

La jornada organitzada per l'Ajuntament de les Borges està prevista de les 10.00 a les 14.00 hores a la zona de penyes

Imatge de la darrera edició de la fira
Imatge de la darrera edició de la fira | LleidaDiari.cat

Les Borges Blanques celebra aquest diumenge, 8 d'octubre al matí la cinquena edició de la fira Mascotes Borges, on tindran lloc diferents curses infantils al circuit de Canicross, el concurs popular de bellesa canina, exhibicions de ponis i cans, així com tallers d'agility i de perruqueria canina. L'edició d'enguany, també comptarà amb vuit expositors dedicats als sectors de la veterinària, perruqueria canina, ensinistradors, botigues de venda i espectacles eqüestres. La jornada organitzada per l'Ajuntament de les Borges està prevista de les 10.00 a les 14.00 hores a la zona de penyes, darrere de l'institut, i espera mantenir l'elevada participació de les darreres edicions comptant amb una cinquantena de participants entre les diferents activitats que es van celebrar a l'hort del Rabasser. A més a més, en aquesta edició és tornar a oferir la possibilitat de censar les mascotes dels assistents durant tot el matí.

  

L'edició d'enguany donarà el tret de sortida amb les inscripcions, que es poden fer allí mateix per a totes les activitats, al concurs de bellesa canina i el taller d'agility, per a totes les edats, a càrrec de Borgescan. Simultàniament, es durà a terme el taller de perruqueria canina a càrrec de Ca.net; i la jornada continuarà amb la cura infantil de cònicross, a càrrec de la Clínica Veterinària BorgesVet, on ambdues activitats, només per participar-hi ja s'enduran un obsequi.

A les 11.00 hores hi ha previst el concurs popular de bellesa canina, on es valorarà el comportament de les mascotes, per continuar amb l'exhibició del poni 'Digues mediala', a càrrec de Caballos Mediala. A les 12.30 hores, hi ha prevista l'exhibició canina d'obediència, rastre i protecció, a càrrec de Borgescan, que donarà pas a l'entrega de trofeus i a la cloenda.
El concurs organitzat per la regidoria de promoció Econòmica, Fires i Mercats del consistori de les Borges Blanques, juntament amb diverses empreses del sector dels animals, compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.


Comentaris

envia el comentari